21/06/2020 21/06/2020 Στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου Λεβαδείας τέλεσε τη Θεία Λειτουργία ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας το Σάββατο 20 Ιουνίου 2020 και στο τέλος τέλεσε το τεσσαρακονθήμερο Μνημόσυνο του μακαριστού Ναπολέοντος Τσεκούρα. Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε ο Θεός να αναπαύει την ψυχή του εκλιπόντος και να δίνει δύναμη και παρηγορία στη σύζυγό του κ. Λαζαρούλα...
21 Ιουνίου, 2020 - 16:17
Τελευταία ενημέρωση: 21/06/2020 - 16:00

Θεία Λειτουργία στα Εισόδια της Θεοτόκου το Σάββατο

Διαδώστε:
Θεία Λειτουργία στα Εισόδια της Θεοτόκου το Σάββατο

Στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου Λεβαδείας τέλεσε τη Θεία Λειτουργία ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας το Σάββατο 20 Ιουνίου 2020 και στο τέλος τέλεσε το τεσσαρακονθήμερο Μνημόσυνο του μακαριστού Ναπολέοντος Τσεκούρα.

Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε ο Θεός να αναπαύει την ψυχή του εκλιπόντος και να δίνει δύναμη και παρηγορία στη σύζυγό του κ. Λαζαρούλα συνεργάτιδα της Ιεράς Μητροπόλεως, η οποία προσφέρει εθελοντικά στην Ενορία του Μητροπολιτικού Ναού Λεβαδείας και στο φιλανθρωπικό έργο της Ιεράς Μητροπόλεως, στον υιό του πανοσ. Αρχιμανδρίτη π. Νεκτάριο, Καθηγούμενο της Ιεράς Μονής Οσίου Σεραφείμ Δομβούς, καθώς και στον έτερο υιό του και στους οικείους του.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων