19/04/2024 19/04/2024 Το πρωί της Πέμπτης 18 Απριλίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών, Λεβαδείας και Αυλίδος κ. Γεώργιος χοροστάτησε στην ακολουθία του Μεγάλου Κανόνος και στη Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων στην Ιερά Μονή Αγίας Παρασκευής Κορωνείας. Την Τετάρτη 17 Απριλίου 2024 ο Σεβασμιώτατος κ. Γεώργιος παρέστη στην εκδήλωση απονομής του τίτλου του Επιτίμου Καθηγητού στον κ....
19 Απριλίου, 2024 - 10:12
Τελευταία ενημέρωση: 19/04/2024 - 10:15

Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων στην Ιερά Μονή Αγίας Παρασκευής Κορωνείας

Διαδώστε:
Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων στην Ιερά Μονή Αγίας Παρασκευής Κορωνείας

Το πρωί της Πέμπτης 18 Απριλίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών, Λεβαδείας και Αυλίδος κ. Γεώργιος χοροστάτησε στην ακολουθία του Μεγάλου Κανόνος και στη Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων στην Ιερά Μονή Αγίας Παρασκευής Κορωνείας.

Την Τετάρτη 17 Απριλίου 2024 ο Σεβασμιώτατος κ. Γεώργιος παρέστη στην εκδήλωση απονομής του τίτλου του Επιτίμου Καθηγητού στον κ. Βλάσιο Φειδά, ομότιμο Καθηγητή της Θεολογικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, που έλαβε χώρα στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, εκφράζοντας το σεβασμό του και την εκτίμησή του προς το πρόσωπο του ελλογιμωτάτου κ. Καθηγητού. Η εκδήλωση έγινε παρουσία του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχου κ. Βαρθολομαίου και του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου, καθώς και πολλών Αρχιερέων. Μετά την απονομή ο κ. Βλάσιος Φειδάς πραγματοποίησε ομιλία με τίτλο: «Η σύγχρονη οικουμενική προοπτική της πολυεθνικής ορθοδόξου Διασποράς».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων