11/04/2024 11/04/2024 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών, Λεβαδείας και Αυλίδος κ. Γεώργιος τέλεσε τη Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων στον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία Κάστρου Βοιωτίας το απόγευμα της Τετάρτης 10ης Απριλίου 2024, με την παρουσία πολλών παιδιών, που με υποδειγματική τάξη συμμετείχαν στην ακολουθία. Το θείο λόγο κήρυξε ο Πανοσ. Αρχιμανδρίτης π. Ιερώνυμος Κυριαζής, ο οποίος...
11 Απριλίου, 2024 - 15:25
Τελευταία ενημέρωση: 11/04/2024 - 15:27

Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων στον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία Κάστρου Βοιωτίας

Διαδώστε:
Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων στον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία Κάστρου Βοιωτίας

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών, Λεβαδείας και Αυλίδος κ. Γεώργιος τέλεσε τη Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων στον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία Κάστρου Βοιωτίας το απόγευμα της Τετάρτης 10ης Απριλίου 2024, με την παρουσία πολλών παιδιών, που με υποδειγματική τάξη συμμετείχαν στην ακολουθία.

Το θείο λόγο κήρυξε ο Πανοσ. Αρχιμανδρίτης π. Ιερώνυμος Κυριαζής, ο οποίος εξήγησε τι σημαίνει και γιατί τελείται η Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων την περίοδο της Μεγάλης Τεσσαρακοστής.

Ο Σεβασμιώτατος στο λόγο του αναφέρθηκε στον Άγιο Γρηγόριο τον Ε΄ Πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως και στον Άγιο Αντύπα Επίσκοπο Περγάμου, που τιμά η Εκκλησία μας στις 10 και 11 Απριλίου αντίστοιχα και ευχήθηκε σε όλους καλό υπόλοιπο Αγίας Τεσσαρακοστής και καλή πρόοδο στα παιδιά.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων