08/01/2023 08/01/2023 Στον Ιερό Ναό των Αγίων Θεοδώρων Θηβών τέλεσε τη Θεία Λειτουργία και την Ακολουθία του Μεγάλου Αγιασμού ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Άσσου κ. Τιμόθεος, Βοηθός Επίσκοπος της Ιεράς Μητροπόλεως Μεξικού, ανήμερα των Θεοφανείων. Ο Θεοφιλέστατος κ. Τιμόθεος, αφού ευχαρίστησε τον οικείο Ποιμενάρχη κ. Γεώργιο για την κανονική άδεια να ιερουργήσει, στο κήρυγμά του προς τους πιστούς...
08 Ιανουαρίου, 2023 - 10:47
Τελευταία ενημέρωση: 08/01/2023 - 10:52

Θεοφάνεια στη Θήβα εόρτασε ο Επίσκοπος Άσσου Τιμόθεος

Διαδώστε:
Θεοφάνεια στη Θήβα εόρτασε ο Επίσκοπος Άσσου Τιμόθεος

Στον Ιερό Ναό των Αγίων Θεοδώρων Θηβών τέλεσε τη Θεία Λειτουργία και την Ακολουθία του Μεγάλου Αγιασμού ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Άσσου κ. Τιμόθεος, Βοηθός Επίσκοπος της Ιεράς Μητροπόλεως Μεξικού, ανήμερα των Θεοφανείων.

Ο Θεοφιλέστατος κ. Τιμόθεος, αφού ευχαρίστησε τον οικείο Ποιμενάρχη κ. Γεώργιο για την κανονική άδεια να ιερουργήσει, στο κήρυγμά του προς τους πιστούς αναφέρθηκε στο μεγάλο γεγονός που εορτάζουμε τα Θεοφάνεια και στη φανέρωση του Θεού στις καρδιές μας μέσα από την καθαρότητα του βίου μας, την ταπείνωσή μας και την κάθαρση των αμαρτιών μας.

Ενώ, ιδιαίτερη και συγκινητική υπήρξε η αναφορά του Θεοφιλεστάτου κ. Τιμοθέου στο έργο της ιεραποστολής που γίνεται στα μέρη της Κολομβίας και της Βενεζουέλας που υπηρετεί.

Τέλος, ευχήθηκε στον Εφημέριο του Ναού πανοσ. αρχιμ. π. Δανιήλ Στέφα και σε όλους τους πιστούς Χρόνια πολλά, καλή και ευλογημένη χρονιά.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων