02/11/2022 02/11/2022 Χθες, 1 Νοεμβρίου, ημέρα μνήμης των Αγίων Κοσμά και Δαμιανού των Αναργύρων, ο Μητροπολίτης Θηβών, Λεβαδείας και Αυλίδος κ. Γεώργιος τέλεσε τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό των Αγίων Αναργύρων Δαύλειας. Στο κήρυγμά του ο Σεβασμιώτατος μίλησε για τη ζωή των τιμώμενων Αγίων, οι οποίοι, όπως είπε, ήταν πάντα δίπλα στους ανθρώπους προσφέροντας αφιλοκερδώς τις...
02 Νοεμβρίου, 2022 - 10:24
Τελευταία ενημέρωση: 02/11/2022 - 10:25

Θηβών Γεώργιος: Να μην χάσουμε την ανθρωπιά μας στους δύσκολους καιρούς που ζούμε

Διαδώστε:
Θηβών Γεώργιος: Να μην χάσουμε την ανθρωπιά μας στους δύσκολους καιρούς που ζούμε

Χθες, 1 Νοεμβρίου, ημέρα μνήμης των Αγίων Κοσμά και Δαμιανού των Αναργύρων, ο Μητροπολίτης Θηβών, Λεβαδείας και Αυλίδος κ. Γεώργιος τέλεσε τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό των Αγίων Αναργύρων Δαύλειας.

Στο κήρυγμά του ο Σεβασμιώτατος μίλησε για τη ζωή των τιμώμενων Αγίων, οι οποίοι, όπως είπε, ήταν πάντα δίπλα στους ανθρώπους προσφέροντας αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους.

Επίσης, αναφέρθηκε στις δύσκολες συνθήκες που ζούμε σήμερα και παρότρυνε όλους, άρχοντες και λαό, να είναι ενωμένοι για να αντέξουμε και να ανταπεξέλθουμε στις κρίσεις και δυσκολίες των καιρών και να μην χάσουμε την ανθρωπιά μας και τις αξίες μας.

Τέλος, ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε σε όλους Χρόνια πολλά, υγεία και δύναμη δια πρεσβειών των Αγίων Αναργύρων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων