08/03/2023 08/03/2023 Το απόγευμα της Κυριακής 5 Μαρτίου 2023 ο Μητροπολίτης Θηβών, Λεβαδείας και Αυλίδος κ. Γεώργιος χοροστάτησε στον Κατανυκτικό Εσπερινό στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννη του Καλυβίτη στο Βαθύ Αυλίδος, με την συμμετοχή των ιερέων της περιοχής και των πιστών της ενορίας. Ο Σεβασμιώτατος στο κήρυγμα αναφέρθηκε στο ευαγγελικό ανάγνωσμα της ημέρας, καθώς και στη...
08 Μαρτίου, 2023 - 11:00
Τελευταία ενημέρωση: 08/03/2023 - 11:04

Θηβών Γεώργιος: Πρέπει να ζητάμε συγχώρεση από τους συνανθρώπους μας

Διαδώστε:
Θηβών Γεώργιος: Πρέπει να ζητάμε συγχώρεση από τους συνανθρώπους μας

Το απόγευμα της Κυριακής 5 Μαρτίου 2023 ο Μητροπολίτης Θηβών, Λεβαδείας και Αυλίδος κ. Γεώργιος χοροστάτησε στον Κατανυκτικό Εσπερινό στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννη του Καλυβίτη στο Βαθύ Αυλίδος, με την συμμετοχή των ιερέων της περιοχής και των πιστών της ενορίας.

Ο Σεβασμιώτατος στο κήρυγμα αναφέρθηκε στο ευαγγελικό ανάγνωσμα της ημέρας, καθώς και στη συγχώρεση που πρέπει να ζητάμε από τους συνανθρώπους μας και να δίνουμε τονίζοντας τη σημασία που έχει στον αγώνα μας για τη σωτηρία μας.

Τέλος, ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε στους πιστούς καλή δύναμη στον πνευματικό αγώνα της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων