05/10/2021 05/10/2021 Στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Δομβραίνας ιερούργησε, την Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2021, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιος. Κατόπιν στην κεντρική πλατεία, στο μνημείο των πεσόντων, ο Σεβασμιώτατος τέλεσε επιμνημόσυνη δέηση για τα θύματα του ολοκαυτώματος της Θίσβης-Δομβραίνας-Χωστίων από τα ναζιστικά στρατεύματα κατοχής. Στη συνέχεια ακολούθησε κατάθεση στεφάνων και εκδήλωση με ομιλίες...
05 Οκτωβρίου, 2021 - 10:03
Τελευταία ενημέρωση: 05/10/2021 - 10:10

Τίμησαν το ολοκαύτωμα Θίσβης-Δομβραίνας-Χωστίων

Διαδώστε:
Τίμησαν το ολοκαύτωμα Θίσβης-Δομβραίνας-Χωστίων

Στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Δομβραίνας ιερούργησε, την Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2021, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιος.

Κατόπιν στην κεντρική πλατεία, στο μνημείο των πεσόντων, ο Σεβασμιώτατος τέλεσε επιμνημόσυνη δέηση για τα θύματα του ολοκαυτώματος της Θίσβης-Δομβραίνας-Χωστίων από τα ναζιστικά στρατεύματα κατοχής. Στη συνέχεια ακολούθησε κατάθεση στεφάνων και εκδήλωση με ομιλίες που είχε διοργανώσει ο Δήμος Θηβαίων.

Το απόγευμα της Κυριακής ο Σεβασμιώτατος μετέβη στην Αράχωβα, όπου τέλεσε τα θυρανοίξια στο Παρεκκλήσιο του Αγίου Θωμά, που ανήγειρε ο κ. Θωμάς Μπακάλης, και το οποίο θα υπάγεται πνευματικά στην Ενορία των Εισοδίων της Θεοτόκου Αραχώβης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων