29/07/2021 29/07/2021 Στους εορτασμούς επί τη μνήμη της Αγίας Παρασκευής, του Αγίου Παντελεήμνος και της Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου προέστη το περασμένο τριήμερο ο Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιος. Το απόγευμα της 25ης Ιουλίου 2021, παραμονή της εορτής της Αγίας Παρασκευής, ο Σεβασμιώτατος χοροστάτησε στον πανηγυρικό Εσπερινό στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής Τσουκαλάδων. Το θείο λόγο...
29 Ιουλίου, 2021 - 10:30
Τελευταία ενημέρωση: 29/07/2021 - 10:31

Τριήμερο εορτασμών στην Ιερά Μητρόπολη Θηβών και Λεβαδείας

Διαδώστε:
Τριήμερο εορτασμών στην Ιερά Μητρόπολη Θηβών και Λεβαδείας

Στους εορτασμούς επί τη μνήμη της Αγίας Παρασκευής, του Αγίου Παντελεήμνος και της Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου προέστη το περασμένο τριήμερο ο Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιος.

Το απόγευμα της 25ης Ιουλίου 2021, παραμονή της εορτής της Αγίας Παρασκευής, ο Σεβασμιώτατος χοροστάτησε στον πανηγυρικό Εσπερινό στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής Τσουκαλάδων. Το θείο λόγο κήρυξε ο πανοσ. αρχιμ. π. Γεώργιος Θανάσου.

Το πρωί της Δευτέρας 26 Ιουλίου ο Σεβασμιώτατος τέλεσε τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής Λεβαδείας. Το θείο λόγο κήρυξε ο πανοσ. αρχιμ. π. Νεκτάριος Αυγέρος. Στο τέλος ο Σεβασμιώτατος στην σύντομη προσλαλιά του προς τους πιστούς αναφέρθηκε στην Αγία Παρασκευή και ευχήθηκε οι πρεσβείες Της προς τον Θεό για όλους να είναι πολλές.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο Σεβασμιώτατος χοροστάτησε στον Εσπερινό στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονος Πανάκτου. Το πρωί της Τρίτης 27 Ιουλίου ο Σεβασμιώτατος τέλεσε τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό του Αγίου Παντελεήμονος Καπαρελλίου. Το θείο λόγο κήρυξε ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Οσίου Σεραφείμ Δομβούς πανοσ. αρχιμ. π. Νεκτάριος Τσεκούρας.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο Σεβασμιώτατος, όπως κάθε χρόνο, τέλεσε τον Εσπερινό για την εορτή της Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Λάκκας, που βρίσκεται στον ελαιώνα της Ιεράς Μονής του Οσίου Λουκά, πλαισιούμενος από τους Καθηγουμένους της Ι.Μονής Αγ. Νικολάου Καμπιών και Οσίου Λουκά πανοσ. αρχιμ. π. Νεκτάριο Μήτσου και π. Σεραφείμ Παυλίδη και τους Πατέρες της Μονής.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων