19/04/2023 25/04/2023 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιος μετέβη την Τρίτη της Διακαινησίμου 18 Aπριλίου 2023 στα Οινόφυτα , όπου παρέστη συμπροσευχόμενος στη Θεία Λειτουργία, που τελέστηκε στο Ιερό Παρεκκλήσιο των Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης που βρίσκεται στο αγρόκτημα της οικογένειας Λιάπη, παρουσία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου. Κατόπιν, ο...
19 Απριλίου, 2023 - 20:52
Τελευταία ενημέρωση: 25/04/2023 - 23:14

Τρίτη της Διακαινησίμου στην Ιερά Μητρόπολη Θηβών και Λεβαδείας

Διαδώστε:
Τρίτη της Διακαινησίμου στην Ιερά Μητρόπολη Θηβών και Λεβαδείας

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιος μετέβη την Τρίτη της Διακαινησίμου 18 Aπριλίου 2023 στα Οινόφυτα , όπου παρέστη συμπροσευχόμενος στη Θεία Λειτουργία, που τελέστηκε στο Ιερό Παρεκκλήσιο των Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης που βρίσκεται στο αγρόκτημα της οικογένειας Λιάπη, παρουσία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου.

Κατόπιν, ο Σεβασμιώτατος μετέβη στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου Παραλίας Αυλίδος, όπου τέλεσε την Εξόδιο Ακολουθία του μακαριστού ιερέως π. Γεωργίου Χατζηστάμου. Ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στο μακαριστό ιερέα και ευχήθηκε ο Θεός να αναπαύει την εκλεκτή ψυχή του και να δίνει δύναμη και παρηγορία στους οικείους του.

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων