22/06/2021 22/06/2021 Στην Ιερά Μονή Αγίας Τριάδος στις Πλαταιές λειτούργησε χθες, Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος, ο Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας Γεώργιος. Φορείς της περιοχής βρέθηκαν στην μονή για να γιορτάσουν την ημέρα. Tις ευχές τους έδωσαν προς τους παρευρισκόμενους ο δήμαρχος Θηβαίων Γιώργος Αναστασίου, ο Αντιδήμαρχος Πλαταιών και ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας, ενώ το παρόν έδωσαν...
22 Ιουνίου, 2021 - 20:46
Τελευταία ενημέρωση: 22/06/2021 - 20:08

Βοιωτία: Στην Ιερά Μονή Αγίας Τριάδος ο εορτασμός του Αγίου Πνεύματος

Διαδώστε:
Βοιωτία: Στην Ιερά Μονή Αγίας Τριάδος ο εορτασμός του Αγίου Πνεύματος

Στην Ιερά Μονή Αγίας Τριάδος στις Πλαταιές λειτούργησε χθες, Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος, ο Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας Γεώργιος. Φορείς της περιοχής βρέθηκαν στην μονή για να γιορτάσουν την ημέρα. Tις ευχές τους έδωσαν προς τους παρευρισκόμενους ο δήμαρχος Θηβαίων Γιώργος Αναστασίου, ο Αντιδήμαρχος Πλαταιών και ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας, ενώ το παρόν έδωσαν τα μέλη του τοπικού συμβουλίου, αλλά και ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, Γρηγόρης Παπαβασιλείου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων