27/12/2022 27/12/2022 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών κ. Γεώργιος επισκέφθηκε σήμερα τους ασθενείς του Νοσοκομείου Λιβαδειάς, και τέλεσε χθες τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου του ομωνύμου χωρίου. Σήμερα Τρίτη 17 Δεκεμβρίου ο Σεβασμιώτατος συνοδευόμενος από τον υπεύθυνο ιερέα που εξυπηρετεί τις λειτουργικές και ποιμαντικές ανάγκες του Νοσοκομείου πανοσ. αρχιμανδρίτη π. Θεόδωρο Μίχα, μετέβη στο...
27 Δεκεμβρίου, 2022 - 19:46
Τελευταία ενημέρωση: 27/12/2022 - 19:09

Χριστουγεννιάτικες ποιμαντικές επισκέψεις του Μητροπολίτη Θηβών

Διαδώστε:
Χριστουγεννιάτικες ποιμαντικές επισκέψεις του Μητροπολίτη Θηβών

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών κ. Γεώργιος επισκέφθηκε σήμερα τους ασθενείς του Νοσοκομείου Λιβαδειάς, και τέλεσε χθες τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου του ομωνύμου χωρίου.

Σήμερα Τρίτη 17 Δεκεμβρίου ο Σεβασμιώτατος συνοδευόμενος από τον υπεύθυνο ιερέα που εξυπηρετεί τις λειτουργικές και ποιμαντικές ανάγκες του Νοσοκομείου πανοσ. αρχιμανδρίτη π. Θεόδωρο Μίχα, μετέβη στο Νοσοκομείο Λιβαδειάς, όπου επισκέφθηκε τους ασθενείς στους θαλάμους νοσηλείας, στα επείγοντα και στη Μονάδα τεχνητού νεφρού, επικοινώνησε μαζί τους δίνοντάς τους κουράγιο για τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζουν αλλά και για το γεγονός ότι αυτές τις άγιες μέρες βρίσκονται μακριά από τα σπίτια τους, τους έδωσε την ευλογία της Εκκλησίας και τους ευχήθηκε περαστικά, υγεία και δύναμη.

Επίσης, συνομίλησε με τους ιατρούς, τους νοσηλευτές και όλους τους εργαζομένους στο Νοσοκομείο και τους ευχήθηκε για τις εορτές του Χριστουγέννων και του νέου έτους.

Χθες, στο τέλος της Θείας Λειτουργίας δόθηκαν οι έπαινοι στα παιδιά, που πέτυχαν στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας, και κάθε χρόνο τέτοια μέρα τιμά η Ενορία. Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε στα παιδιά καλή πρόοδο στις σπουδές τους, ενώ είχε την ευκαιρία να επικοινωνήσει με τους ενορίτες, πολλούς από τους οποίους γνωρίζει από παλιά, όπου διηκόνησε ως τομεάρχης της περιοχής, και να τους ευχηθεί για τις άγιες ημέρες των Χριστουγέννων.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων