21/04/2023 21/04/2023 Την Κυριακή του Αντίπασχα (του Θωμά) 23 Απριλίου 2023, ημέρα κατά την οποία η Εκκλησία μας τιμά και την μνήμη του Αγίου Ενδόξου Μεγαλομάρτυρος Γεωργίου του Τροπαιοφόρου, άγει τα ονομαστήριά του ο  Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιος Οι λατρευτικές εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με το εξής πρόγραμμα: Σάββατο 22 Απριλίου τ.ε. και ώρα 7:30...
21 Απριλίου, 2023 - 13:55
Τελευταία ενημέρωση: 21/04/2023 - 13:53

Υπέρ της “Αρωγής” οι δωρεές για τα ονομαστήρια του Μητροπολίτη Θηβών και Λεβαδείας

Διαδώστε:
Υπέρ της “Αρωγής” οι δωρεές για τα ονομαστήρια του Μητροπολίτη Θηβών και Λεβαδείας

Την Κυριακή του Αντίπασχα (του Θωμά) 23 Απριλίου 2023, ημέρα κατά την οποία η Εκκλησία μας τιμά και την μνήμη του Αγίου Ενδόξου Μεγαλομάρτυρος Γεωργίου του Τροπαιοφόρου, άγει τα ονομαστήριά του ο  Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιος

Οι λατρευτικές εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με το εξής πρόγραμμα:

  • Σάββατο 22 Απριλίου τ.ε. και ώρα 7:30 μ.μ. ο Σεβασμιώτατος θα χοροστατήσει στον Πανηγυρικό Εσπερινό στον Ιερό Ενοριακό Ναό Αγίου Γεωργίου πόλεως Θηβών, όπου στο τέλος θα δεχθεί τις ευχές των πιστών.
  • Κυριακή 23 Απριλίου τ.ε., θα ιερουργήσει στον εορτάζοντα Ιερό Ενοριακό Ναό Αγίου Γεωργίου πόλεως Λεβαδείας. Κατά την διανομή του αντιδώρου θα δεχθεί και τις ευχές του εκκλησιάσματος.
  • 11:30 π.μ. – 13:30 μ.μ. : Θα δεχθεί ευχές στην Αίθουσα Τελετών της Ιεράς Μητροπόλεως στην πόλη της Λεβαδείας (παραπλεύρως του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού).

Επιθυμία του Σεβασμιωτάτου για όσους θα είχαν τη διάθεση να του προσφέρουν κάποιο δώρο να διαθέσουν το αντίστοιχο ποσό ή είδη για την ενίσχυση κάποιου Ιδρύματος ή φιλανθρωπικού προγράμματος της Μητροπόλεώς μας και ιδιαιτέρως του Οργανισμού Κοινωνικών Δομών «Η ΑΡΩΓΗ» που στηρίζει μηνιαίως 530 εμπερίστατες οικογένειες και 86 έχοντες ανάγκη φοιτητές.

Τέλος δε, ευχαριστεί όσους εύχονται και προσεύχονται για την ταπεινότητά του και αντεύχεται σε όλους υγεία, δύναμη, μακροημέρευση και κάθε θεική ευλογία στην ζωή τους με την χάρη του Αναστάντος Κυρίου μας.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων