29/10/2018 29/10/2018 Την Ακολουθία του Αγιασμού στον νέο Βρεφονηπιακό Σταθμό Μακρύ Γιαλού Λασιθίου τέλεσε την Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2018 ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος, παρουσία του Δημάρχου Ιεράπετρας κ. Θεοδοσίου Καλαντζάκη. Ο Σεβασμιώτατος συνεχάρη τη δημοτική αρχή για τη λειτουργία της νέας αυτής δομής Βρεφονηπιακού Σταθμού στην περιοχή του Μακρύ Γιαλού. Όπως τόνισε είμαστε...
29 Οκτωβρίου, 2018 - 19:27
Τελευταία ενημέρωση: 29/10/2018 - 19:43

Αγιασμός στον νέο Βρεφονηπιακό Σταθμό Μακρύ Γιαλού Λασιθίου

Διαδώστε:
Αγιασμός στον νέο Βρεφονηπιακό Σταθμό Μακρύ Γιαλού Λασιθίου

Την Ακολουθία του Αγιασμού στον νέο Βρεφονηπιακό Σταθμό Μακρύ Γιαλού Λασιθίου τέλεσε την Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2018 ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος, παρουσία του Δημάρχου Ιεράπετρας κ. Θεοδοσίου Καλαντζάκη.

Ο Σεβασμιώτατος συνεχάρη τη δημοτική αρχή για τη λειτουργία της νέας αυτής δομής Βρεφονηπιακού Σταθμού στην περιοχή του Μακρύ Γιαλού. Όπως τόνισε είμαστε «όλοι χαρούμενοι που στο πρώην κτίριο του Δημοτικού  Σχολείου Μακρύ Γιαλού ακούγονται πάλι χαρούμενες παιδικές φωνές» και ευχήθηκε εγκάρδια ο χώρος πάντα να σφύζει από ζωή και να είναι γεμάτος από μικρά παιδιά.

Ο Δήμαρχος κ. Καλαντζάκης αναφέρθηκε στη σημασία της λειτουργίας του Βρεφονηπιακού Σταθμού για τις εργαζόμενες μητέρες της Δημοτικής Ενότητας αλλά και της ευρύτερης περιοχής του Μακρύ Γιαλού, φιλοξενώντας καθημερινά αρκετά νήπια και βρέφη.

Στην Ακολουθία του Αγιασμού μετείχε ο Εφημέριος της Ενορίας Μ. Γιαλού Αιδεσιμολ. Πρωτ. Γεώργιος Χατζάκης και παρέστησαν ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Εφημερίων Ιεράς Μητροπόλεως Ιεραπύτνης και Σητείας Αιδεσιμολ. Πρωτ. Ιωάννης Νεστοράκης και άλλοι Εφημέριοι των Ενοριών της περιοχής του Μακρύ Γιαλού, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Χρύσα Χατζημαρκάκη, Μαρία Ρουμελιωτάκη και Εμμανουήλ Βρυγιωνάκης, ο Πρόεδρος της «ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤ.Α.» κ. Εμμανουήλ Γεωργαλάκης, η υπεύθυνη του «Κοινωνικού Παντοπωλείου» Ιεράπετρας κ. Κυριακή Χασάπη-Φρονιμάκη, η Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Αγίου Ιωάννου κ. Μαρία Σακαδάκη-Μπαχλιτζανάκη και άλλα Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων