06/12/2018 06/12/2018 Την Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2018 τελέστηκε θεία λειτουργία, στην οποία χοροστάτησαν ο Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος και ο Πέτρας και Χερρονήσου κ. Γεράσιμος. Σε αντίθεση με τη δυσμενείς καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν την ώρα του εσπερινού της Τετάρτης 5 Δεκεμβρίου, μια έντονη καταιγίδα, ο καιρός 6ης Δεκεμβρίου ήταν συννεφιασμένος αλλά με δυνατό αέρα...
06 Δεκεμβρίου, 2018 - 12:34
Τελευταία ενημέρωση: 06/12/2018 - 13:30

Ο Άγιος Νικόλαος γιορτάζει τον προστάτη του – Αγιασμός των Υδάτων

Διαδώστε:
Ο Άγιος Νικόλαος γιορτάζει τον προστάτη του – Αγιασμός των Υδάτων

Την Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2018 τελέστηκε θεία λειτουργία, στην οποία χοροστάτησαν ο Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος και ο Πέτρας και Χερρονήσου κ. Γεράσιμος.

Σε αντίθεση με τη δυσμενείς καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν την ώρα του εσπερινού της Τετάρτης 5 Δεκεμβρίου, μια έντονη καταιγίδα, ο καιρός 6ης Δεκεμβρίου ήταν συννεφιασμένος αλλά με δυνατό αέρα και αρκετό κρύο.Ακολούθησε η λιτάνευση της ιεράς εικόνας και του ιερού λειψάνου του Αγίου και ο Αγιασμός των υδάτων στο μικρό λιμανάκι.

Μετά το πέρας των Ιερών Ακολουθιών παρατέθηκε δεξίωση προς όλους, από το Δήμο Αγίου Νικολάου και την ενορία Αγίου Γεωργίου – Αγίου Αντωνίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ιερού Ναού του Αγίου Αντωνίου

Την γιορτή του Αγίου Νικολάου τίμησαν με την παρουσία τους στον ναό, η αντιπεριφερειάρχης κ. Πελαγία Πετράκη, ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, οι αντιδήμαρχοι Δέσπω Καρνιαδάκη και Χάρης Αλεξάκης, ο κ. Πανίκος Καρατσής, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Θωμάς Χαριτάκης, ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου κ. Γιώργος Μπαρμπούνης, ο πρώην βουλευτής και υποψήφιος δήμαρχος κ. Νίκος Κοκκίνης, ο πρώην βουλευτής κ. Γιάννης Κουνενός, ο περιφερειακός σύμβουλος κ Μανώλης Κλώντζας, η Λιμενάρχης Αγίου Νικολάου αντιπλοίαρχος Δήμητρα Χασιώτη, ο αστυνομικός διευθυντής Λασιθίου κ. Μανώλης Παπαδάκης, ο διοικητής της Πυροσβεστικής κ. Μανώλης Βασιλάκης.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων