19/12/2018 19/12/2018 Την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 7:00 μ.μ., στη δημοτική αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη», θα πραγματοποιηθεί Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Ιεραπύτνης και Σητείας «Άγιος Ανδρέας ο Κρήτης». Οι Χορωδίες των Ιεροψαλτών Ιεράπετρας και των μαθητών της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως θα αποδώσουν ύμνους των Χριστουγέννων. Στη συνέχεια η...
19 Δεκεμβρίου, 2018 - 18:40
Τελευταία ενημέρωση: 19/12/2018 - 18:34

Μουσική εκδήλωση στην Ι.Μ. Ιεραπύτνης

Διαδώστε:
Μουσική εκδήλωση στην Ι.Μ. Ιεραπύτνης

Την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 7:00 μ.μ., στη δημοτική αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη», θα πραγματοποιηθεί Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Ιεραπύτνης και Σητείας «Άγιος Ανδρέας ο Κρήτης».

Οι Χορωδίες των Ιεροψαλτών Ιεράπετρας και των μαθητών της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως θα αποδώσουν ύμνους των Χριστουγέννων. Στη συνέχεια η Χορωδία του Συλλόγου Μικρασιατών Ιεράπετρας θα παρουσιάσει παραδοσιακά κάλαντα του αγίου Δωδεκαημέρου με συνοδεία μουσικών οργάνων.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΑΣ [email protected]

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων