15/01/2019 15/01/2019 Το μεσημέρι της Κυριακής 13 Ιανουαρίου 2019, ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος ευλόγησε και έκοψε τη Βασιλόπιτα του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Παχείας Άμμου. Παρόντες πολλοί αιμοδότες, που περίμεναν υπομονετικά τη σειρά τους για να δώσουν αίμα, στην πρώτη εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε ο Σύλλογος το νέο έτος. Ο Σεβ. κ. Κύριλλος ευχήθηκε...
15 Ιανουαρίου, 2019 - 19:04

Την πίτα των αιμοδοτών της Παχείας Άμμου ευλόγησε ο Μητρ. Ιεραπύτνης

Διαδώστε:
Την πίτα των αιμοδοτών της Παχείας Άμμου ευλόγησε ο Μητρ. Ιεραπύτνης

Το μεσημέρι της Κυριακής 13 Ιανουαρίου 2019, ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος ευλόγησε και έκοψε τη Βασιλόπιτα του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Παχείας Άμμου. Παρόντες πολλοί αιμοδότες, που περίμεναν υπομονετικά τη σειρά τους για να δώσουν αίμα, στην πρώτη εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε ο Σύλλογος το νέο έτος. Ο Σεβ. κ. Κύριλλος ευχήθηκε στον δραστήριο και δημιουργικό Πρόεδρο κ. Μιχαήλ Ματζαράκη και στους παρισταμένους αγάπη, υγεία, δύναμη και ευλογία από το Θεό στις οικογένειές και στη ζωή όλων. Συνεχάρη τους αιμοδότες για την αξιομίμητη πράξη τους να προσφέρουν αίμα για τους συνανθρώπους τους, μιμούμενοι τον ίδιο τον Χριστό, που έχυσε στο Σταυρό το αίμα του για τη σωτηρία της ανθρωπότητας, και τους προέτρεψε να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο και το ίδιο μεράκι και κατά το νέο έτος να δείχνουν έμπρακτα την αγάπη τους για όλους τους ανθρώπους, γεγονός που αποδεικνύει το φιλότιμο, την κοινωνική συνοχή και τον εθελοντισμό των κατοίκων της Ιεράπετρας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων