14/12/2023 14/12/2023 Ο Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος, περιστοιχούμενος από τον Ιερό Κλήρο της πόλεως, τέλεσε στις 12 Δεκεμβρίου τον Αγιασμό των Εγκαινίων της ανακαινισμένης πλατείας Ελευθερίας στην πόλη της Ιεράπετρας. Ακολούθησε μέσα σε μια εορταστική ατμόσφαιρα η προγραμματισμένη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου από τον Δήμαρχο του Δήμου Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιο Καλαντζάκη και τον Σεβασμιώτατο κ....
14 Δεκεμβρίου, 2023 - 16:47
Τελευταία ενημέρωση: 14/12/2023 - 16:23

Αγιασμός εγκαινίων της κεντρικής πλατείας της Ιεράπετρας από τον Μητροπολίτη Κύριλλο

Διαδώστε:
Αγιασμός εγκαινίων της κεντρικής πλατείας της Ιεράπετρας από τον  Μητροπολίτη Κύριλλο

Ο Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος, περιστοιχούμενος από τον Ιερό Κλήρο της πόλεως, τέλεσε στις 12 Δεκεμβρίου τον Αγιασμό των Εγκαινίων της ανακαινισμένης πλατείας Ελευθερίας στην πόλη της Ιεράπετρας.

Ακολούθησε μέσα σε μια εορταστική ατμόσφαιρα η προγραμματισμένη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου από τον Δήμαρχο του Δήμου Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιο Καλαντζάκη και τον Σεβασμιώτατο κ. Κύριλλο με τη συμμετοχή της Φιλαρμονικής, της Μικτής Χορωδίας και της Νεανικής Χορωδίας του Δήμου της Ιεράπετρας και παρουσία των αντιδημάρχων, εκπροσώπων τοπικών φορέων και πλήθους κόσμου.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων