24/11/2019 24/11/2019 Προσκεκλημένος του Προέδρου του Συλλόγου «Φίλοι του Νοσοκομείου Σητείας» κ. Εμμ. Παπανικολάου, ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος το μεσημέρι της Κυριακής 24 Νοεμβρίου 2019, συμπαραστατούμενος από τον Ηγούμενο της Μονής Τοπλού Πανος. Αρχιμ. Φιλόθεο Σπανουδάκη και τον Εφημέριο της Ενορίας Ευαγγελισμού Αιδεσιμολ. πρωτ. Φιλοκτήμονα Αυγουστινάκη τέλεσε τον Αγιασμό στην ανακαινισμένη Χειρουργική Κλινική...
24 Νοεμβρίου, 2019 - 22:48

Αγιασμός στην ανακαινισμένη Χειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου Σητείας

Διαδώστε:
Αγιασμός στην ανακαινισμένη Χειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου Σητείας

Προσκεκλημένος του Προέδρου του Συλλόγου «Φίλοι του Νοσοκομείου Σητείας» κ. Εμμ. Παπανικολάου, ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος το μεσημέρι της Κυριακής 24 Νοεμβρίου 2019, συμπαραστατούμενος από τον Ηγούμενο της Μονής Τοπλού Πανος. Αρχιμ. Φιλόθεο Σπανουδάκη και τον Εφημέριο της Ενορίας Ευαγγελισμού Αιδεσιμολ. πρωτ. Φιλοκτήμονα Αυγουστινάκη τέλεσε τον Αγιασμό στην ανακαινισμένη Χειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου Σητείας.

 

 

 

 

Ο Σεβ. κ. Κύριλλος συνεχάρη τον Πρόεδρο και τα Μέλη του Συλλόγου και ευχήθηκε η θεάρεστη αυτή και ανιδιοτελής προσπάθεια, που στηρίζεται στο φιλότιμο και την αγάπη των Σητειακών και καλύπτει το τεράστιο κενό της Πολιτείας στην παροχή της Δημόσιας Υγείας, να συνεχισθεί και να βρει άξιους μιμητές, για να απολαμβάνομε όλοι το πολύτιμο αγαθό της Υγείας. Ο κ. Παπανικολάου ευχαρίστησε τον Σεβ. κ. Κύριλλο για την παρουσία του αλλά και για την έμπρακτη οικονομική στήριξη τόσο της Ιεράς Μητροπόλεως όσο και της Μονής Τοπλού στο έργο του Συλλόγου για την εξ ολοκλήρου ανακαίνιση της Χειρουργικής Κλινικής και έκανε ένα σύντομο απολογισμό των δράσεων του εθελοντικού Φορέα.

 

 

 

Χαιρετισμούς απηύθυναν ο Δήμαρχος Σητείας κ. Γιώργος Ζερβάκης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Γιώργος Τσιφετάκης, ο απερχόμενος και ο νέος Διοικητής του Νοσοκομείου κ. Μιχελάκης και Λεων. Τερζής, οι πρώην Δήμαρχοι Σητείας κ. Θεόδ. Πατεράκης και Νικ. Κουρουπάκης και η Διευθύντρια της Χειρουργικής Κλινικής.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων