11/04/2023 11/04/2023 Έναν υπερσύγχρονο απινιδωτή, παρέδωσε το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας 10 Απριλίου 2023 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος στo Σωματείο Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών Ιεράπετρας. Ο απινιδωτής που προσέφερε η Ιερά Μητρόπολη Ιεραπύτνης και Σητείας τοποθετήθηκε έξω από το παραλιακό Δημοτικό Γυμναστήριο της Ιεράπετρας, όπου καθημερινά αθλούνται πολλοί δημότες αλλά και κάθε χρόνο διεξάγονται οι...
11 Απριλίου, 2023 - 15:44
Τελευταία ενημέρωση: 11/04/2023 - 14:44

Απινιδωτής προσφορά Μητρόπολης Ιεραπύτνης τοποθετήθηκε στο παραλιακό Γυμναστήριο Ιεράπετρας

Διαδώστε:
Απινιδωτής προσφορά Μητρόπολης Ιεραπύτνης τοποθετήθηκε στο παραλιακό Γυμναστήριο Ιεράπετρας

Έναν υπερσύγχρονο απινιδωτή, παρέδωσε το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας 10 Απριλίου 2023 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος στo Σωματείο Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών Ιεράπετρας.

Ο απινιδωτής που προσέφερε η Ιερά Μητρόπολη Ιεραπύτνης και Σητείας τοποθετήθηκε έξω από το παραλιακό Δημοτικό Γυμναστήριο της Ιεράπετρας, όπου καθημερινά αθλούνται πολλοί δημότες αλλά και κάθε χρόνο διεξάγονται οι παγκρήτιοι αγώνες στίβου «Νεστόρεια».

Η προσφορά του Απινιδιωτή από την Ιερά Μητρόπολη Ιεραπύτνης και Σητείας, εντάσσεται στην πρωτοβουλία που ανέλαβαν οι Παλαίμαχοι Ποδοσφαιριστές της Ιεράπετρας και στον φιλανθρωπικό ποδοσφαιρικό αγώνα που διεξήχθη στις 20 Μαρτίου 2023 στο Βουζουνεράκειο Στάδιο μεταξύ Επιλέκτων Διεθνών Ελλάδας και Παλαιμάχων Ιεράπετρας VS, προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα και να αγορασθούν Απινιδωτές για να τοποθετηθούν σε οργανωμένους χώρους άθλησης του Νομού Λασιθίου, στη μνήμη του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Ιωάννη Δρακωνάκη, που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή πριν περίπου από ένα χρόνο (20 Μαρτίου 2022), ενώ αθλούνταν στο Βουζουνεράκειο Στάδιο.

Στην τελετή παράδοσης και τοποθέτησης του Απινιδωτή παρέστησαν η Αντιδήμαρχος Ιεράπετρας κ. Χρύσα Χατζημαρκάκη και ο Πρόεδρος του Συλλόγου των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών Ιεράπετρας κ. Σίλα Λουτσέτης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων