02/07/2019 02/07/2019 Σε εορταστική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 28 Ιουνίου η τελετή καθομολόγησης και απονομής πτυχίων στους 71 νέους αποφοίτους του Τμήματος Διατροφής και Διαιτολογίας Σητείας του Τ.Ε.Ι. Κρήτης, οι οποίοι με έκδηλη συγκίνηση, χαρά και ικανοποίηση έδωσαν τον προβλεπόμενο όρκο και παρέλαβαν τα πτυχία τους. Ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος, κατά τον χαιρετισμό...
02 Ιουλίου, 2019 - 16:56
Τελευταία ενημέρωση: 02/07/2019 - 16:42

Απονομή πτυχίων σε 71 νέους αποφοίτους του Τμήματος Διατροφής και Διαιτολογίας Σητείας

Διαδώστε:
Απονομή πτυχίων σε 71 νέους αποφοίτους του Τμήματος Διατροφής και Διαιτολογίας Σητείας

Σε εορταστική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 28 Ιουνίου η τελετή καθομολόγησης και απονομής πτυχίων στους 71 νέους αποφοίτους του Τμήματος Διατροφής και Διαιτολογίας Σητείας του Τ.Ε.Ι. Κρήτης, οι οποίοι με έκδηλη συγκίνηση, χαρά και ικανοποίηση έδωσαν τον προβλεπόμενο όρκο και παρέλαβαν τα πτυχία τους.

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος, κατά τον χαιρετισμό του, συνεχάρη εγκάρδια τους νέους αποφοίτους του Τμήματος Διατροφής και Διαιτολογίας και τους ευχήθηκε καλή σταδιοδρομία, υπογραμμίζοντας ότι, «ως Τοπική Εκκλησία, έμπρακτα στηρίζουμε τη λειτουργία του καταξιωμένου αυτού Τμήματος του Τ.Ε.Ι. και πλέον Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου Κρήτης».

Όπως τόνισε ο Σεβασμιώτατος, ο οποίος απένειμε πτυχία σε νέους αποφοίτους, «η απονομή των πτυχίων αποτελεί την επιβράβευση των κόπων και των θυσιών πολλών χρόνων. Είναι η ολοκλήρωση των σπουδών σας και μιας επίπονης και συστηματικής προσπάθειας που σας έδωσε γνώσεις και εφόδια για να διεκδικήσετε μια θέση στην αγορά εργασίας. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε εσάς αλλά και στους γονείς και τις οικογένειες σας, που σας συμπαραστάθηκαν υλικά και ηθικά για να επιτύχετε τον πολυπόθητο στόχο σας».

Χαιρετισμό, επίσης, απηύθυναν ο παριστάμενος Πρύτανης του «Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου Κρήτης» κ. Νικ. Κατσαράκης, ο Δήμαρχος Σητείας κ. Θεώδορος Πατεράκης και ο Πρόεδρος του Τμήματος Διατροφής και Διαιτολογίας Σητείας κ. Βασίλειος Ζαφειρόπουλος.

Στην τελετή καθομολόγησης και απονομής πτυχίων, εκτός από τον Σεβ. Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλο, τον Πρύτανη του «Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου Κρήτης» κ. Νικ. Κατσαράκη, τον Δήμαρχο Σητείας κ. Θεόδ. Πατεράκη, παρέστησαν και ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος κ. Γεώργιος Ζερβάκης, οι Καθηγητές και οι λοιποί διδάσκοντες και επιστημονικοί συνεργάτες του Τμήματος γονείς, συγγενείς και φίλοι των αποφοίτων σπουδαστών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων