18/12/2022 18/12/2022 Ο Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος ιερούργησε στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίας Φωτεινής Ιεράπετρας και τέλεσε τα ιερά μνημόσυνα των μακαριστών Χαραλάμπους Φωτιάδη (τεσσαρακονθήμερο), Ιωάννου Σαρικλάκη (ετήσιο) και Ιωάννου Τζομπάνογλου (ετήσιο), την Κυριακή Προ της Χριστού Γεννήσεως. Αντί κηρύγματος αναγνώστηκε η Εγκύκλιος της Ιεράς Επαρχιακής Συνόδου της Εκκλησίας Κρήτης προς τους Αιδεσιμωτάτους Ιερείς, τους...
18 Δεκεμβρίου, 2022 - 16:15
Τελευταία ενημέρωση: 18/12/2022 - 16:16

Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίας Φωτεινής Ιεράπετρας

Διαδώστε:
Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίας Φωτεινής Ιεράπετρας

Ο Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος ιερούργησε στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίας Φωτεινής Ιεράπετρας και τέλεσε τα ιερά μνημόσυνα των μακαριστών Χαραλάμπους Φωτιάδη (τεσσαρακονθήμερο), Ιωάννου Σαρικλάκη (ετήσιο) και Ιωάννου Τζομπάνογλου (ετήσιο), την Κυριακή Προ της Χριστού Γεννήσεως.

Αντί κηρύγματος αναγνώστηκε η Εγκύκλιος της Ιεράς Επαρχιακής Συνόδου της Εκκλησίας Κρήτης προς τους Αιδεσιμωτάτους Ιερείς, τους οσιωτάτους Μοναχούς και Μοναχές και τους ευσεβείς χριστιανούς της Κρήτης, για την αποτροπή των συνεχώς αυξανομένων περιστατικών βίας που μαστίζουν και την Μεγαλόνησο.

Με τον Σεβασμιώτατο κ. Κύριλλο συλλειτούργησαν ο Πανοσιολ. Πρωτοσύγκελλος Αρχιμανδρίτης Αμβρόσιος Σκαρβέλης, ο προϊστάμενος του Ναού Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτης Πορφύριος Αγγελάκης και οι Διάκονοι Θεμιστοκλής Μπεϊνάς και Γεώργιος Λογκάκης, ενώ εκκλησιάστηκαν πολλοί ευσεβείς χριστιανοί.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων