29/06/2019 29/06/2019 Το μεσημέρι του Σαββάτου 29 Ιουνίου ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος επισκέφθηκε τη Σχολή Αγιογραφίας της Ιεράς Μητροπόλεως Ιεραπύτνης και Σητείας, στην κατάλληλα εξοπλισμένη αίθουσα του πρώην Οικοτροφείου της Ιεράς Μητροπόλεως, στην Ιεράπετρα, όπου συνομίλησε και είδε από κοντά τα έργα των μαθητών και των μαθητριών της Σχολής. Ο Σεβ. Μητροπολίτης κ. Κύριλλος...
29 Ιουνίου, 2019 - 17:19
Τελευταία ενημέρωση: 29/06/2019 - 17:20

Επίσκεψη στη Σχολή Αγιογραφίας από τον Μητρ. Ιεραπύτνης

Διαδώστε:
Επίσκεψη στη Σχολή Αγιογραφίας από τον Μητρ. Ιεραπύτνης

Το μεσημέρι του Σαββάτου 29 Ιουνίου ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος επισκέφθηκε τη Σχολή Αγιογραφίας της Ιεράς Μητροπόλεως Ιεραπύτνης και Σητείας, στην κατάλληλα εξοπλισμένη αίθουσα του πρώην Οικοτροφείου της Ιεράς Μητροπόλεως, στην Ιεράπετρα, όπου συνομίλησε και είδε από κοντά τα έργα των μαθητών και των μαθητριών της Σχολής.


Ο Σεβ. Μητροπολίτης κ. Κύριλλος μίλησε κατάλληλα στους μαθητές και τις μαθήτριες της Σχολής για την ευλογημένη τέχνη της Αγιογραφίας και την προσφορά της στην πνευματική καλλιέργεια του ανθρώπου. Επίσης, συνεχάρη τον δάσκαλο της Σχολής, Αγιογράφο κ. Εμμανουήλ Καζανάκη, για το σημαντικό έργο που με ιδιαίτερη αγάπη, μεράκι και συνέπεια επιτελεί στη Σχολή Αγιογραφίας για τους μαθητές της ευρύτερης περιοχής της Ιεράπετρας.


Στη συνέχεια ο κ. Καζανάκης παρουσίασε τα έργα των μαθητών της Σχολής, και ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο για το διαρκές ενδιαφέρον του και την πατρική του μέριμνα για την απρόσκοπτη λειτουργία της Σχολής. Ο Σεβασμιώτατος διαπίστωσε την πρόοδο των μαθητών μέσα από τα έργα τους και τους ευχήθηκε καλό καλοκαίρι.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων