31/05/2022 01/06/2022 Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλο επισκέφθηκε τη Δευτέρα 30 Μαΐου 2022 ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής Λασιθίου κ. Σταύρος Σπανουδάκης, με την ευκαιρία της αναλήψεως των καθηκόντων του. Ο κ. Σπανουδάκης, ο οποίος κατάγεται από το Παλαίκαστρο Σητείας, ζήτησε τις ευχές και τις ευλογίες του Σεβ. κ. Κυρίλλου ως επιστηριγμό και ενίσχυση στα...
31 Μαΐου, 2022 - 21:56
Τελευταία ενημέρωση: 01/06/2022 - 1:44

Επίσκεψη του νέου Αστυνομικού Διευθυντή Λασιθίου στον Μητροπολίτη Ιεραπύτνης

Διαδώστε:
Επίσκεψη του νέου Αστυνομικού Διευθυντή Λασιθίου στον Μητροπολίτη Ιεραπύτνης

Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλο επισκέφθηκε τη Δευτέρα 30 Μαΐου 2022 ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής Λασιθίου κ. Σταύρος Σπανουδάκης, με την ευκαιρία της αναλήψεως των καθηκόντων του.

Ο κ. Σπανουδάκης, ο οποίος κατάγεται από το Παλαίκαστρο Σητείας, ζήτησε τις ευχές και τις ευλογίες του Σεβ. κ. Κυρίλλου ως επιστηριγμό και ενίσχυση στα υψηλά αστυνομικά καθήκοντα που ανέλαβε πριν από ένα μήνα στο τιμόνι της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λασιθίου.

Ο Σεβασμιώτατος υποδέχθηκε με εγκαρδιότητα τον ανώτατο στην Ιεραρχία εκπρόσωπο της Ελληνικής Αστυνομίας στον Νομό Λασιθίου, τον συνεχάρη από καρδίας για την προαγωγή του ως επικεφαλής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λασιθίου και του ευχήθηκε ολόψυχα καλή δύναμη και κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο της προστασίας των Λασιθιωτών και των πολυάριθμων επισκεπτών του τόπου μας, για τη συνέχιση της πολύτιμης προσφοράς του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας στην κοινωνία μας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων