24/05/2024 24/05/2024 Ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης, Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, πρώην Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, επικεφαλής της ομάδας των Ευρωβουλευτών του κόμματός του και εκ νέου υποψήφιος Ευρωβουλευτής, επισκέφθηκε χθες τον Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλο, στο πλαίσιο περιοδείας του στην Κρήτη. Ο κ. Μεϊμαράκης συνοδευόταν από τον Α΄ Αντιπρόεδρο της Βουλής και Βουλευτή Λασιθίου κ....
24 Μαΐου, 2024 - 10:19
Τελευταία ενημέρωση: 24/05/2024 - 10:00

Επίσκεψη του υποψηφίου Ευρωβουλευτή Ευάγγελου Μεϊμαράκη στον Μητροπολίτη Ιεραπύτνης

Διαδώστε:
Επίσκεψη του υποψηφίου Ευρωβουλευτή Ευάγγελου Μεϊμαράκη στον Μητροπολίτη Ιεραπύτνης

Ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης, Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, πρώην Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, επικεφαλής της ομάδας των Ευρωβουλευτών του κόμματός του και εκ νέου υποψήφιος Ευρωβουλευτής, επισκέφθηκε χθες τον Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλο, στο πλαίσιο περιοδείας του στην Κρήτη.

Ο κ. Μεϊμαράκης συνοδευόταν από τον Α΄ Αντιπρόεδρο της Βουλής και Βουλευτή Λασιθίου κ. Ιωάννη Πλακιωτάκη, τον υποψήφιο Ευρωβουλευτή της Ν.Δ. κ. Ανδρέα Ζαμπούκα και τοπικά στελέχη του κόμματος.

Στη συνάντηση, που έγινε σε πολύ εγκάρδια ατμόσφαιρα, συζητήθηκαν θέματα της επικαιρότητας, ανταλλάχθηκαν δώρα και ο Σεβασμιώτατος κ. Κύριλλος ευχήθηκε θερμά στον κ. Μεϊμαράκη, ο οποίος έλκει την καταγωγή απο τη μητέρα του από τους Πεύκους Σητείας, καλή δύναμη στον προεκλογικό αγώνα του και καλή επιτυχία στις προσεχείς Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου 2024.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων