05/08/2023 05/08/2023 Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε χθες ο συνταξιούχος εκπαιδευτικός και υποψήφιος Δήμαρχος του Δήμου Ιεράπετρας κ. Εμμανουήλ Φραγκούλης στην Ιερά Μητρόπολη Ιεραπύτνης και Σητείας, όπου είχε κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Κύριλλο στο γραφείο του. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του ο κ. Φραγκούλης ενημέρωσε τον Σεβασμιώτατο για την κάθοδό του στις επικείμενες Δημοτικές...
05 Αυγούστου, 2023 - 11:01
Τελευταία ενημέρωση: 05/08/2023 - 10:59

Εθιμοτυπική επίσκεψη του υποψηφίου Δημάρχου Ιεράπετρας Εμμανουήλ Φραγκούλη στον Μητροπολίτη κ. Κύριλλο

Διαδώστε:
Εθιμοτυπική επίσκεψη του υποψηφίου Δημάρχου Ιεράπετρας Εμμανουήλ Φραγκούλη στον Μητροπολίτη κ. Κύριλλο

Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε χθες ο συνταξιούχος εκπαιδευτικός και υποψήφιος Δήμαρχος του Δήμου Ιεράπετρας κ. Εμμανουήλ Φραγκούλης στην Ιερά Μητρόπολη Ιεραπύτνης και Σητείας, όπου είχε κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Κύριλλο στο γραφείο του.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του ο κ. Φραγκούλης ενημέρωσε τον Σεβασμιώτατο για την κάθοδό του στις επικείμενες Δημοτικές εκλογές ως υποψήφιος Δήμαρχος Ιεράπετρας, εκζητώντας τις ευχές και την ευλογία του.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Κύριλλος υποδέχθηκε εγκάρδια τον υποψήφιο Δήμαρχο κ. Φραγκούλη και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές για την πρόοδο και την προαγωγή του Δήμου Ιεράπετρας. Συζήτησαν δε διάφορα ζητήματα ευρύτερου και τοπικού ενδιαφέροντος, ανταλλάσσοντας απόψεις και σκέψεις σε θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας και της κοινωνικής καταστάσεως εν γένει.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων