25/01/2020 25/01/2020 Το πρωί του Σαββάτου 25 Ιανουαρίου 2020, ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος ευλόγησε και έκοψε τη Βασιλόπιτα του Αθλητικού Ομίλου Καλαθοσφαίρισης (Α.Ο.Κ.Ι.) σε μια όμορφη εκδήλωση στο Κλειστό Γυμναστήριο «Μάρκος Φωνιαδάκης» Ιεράπετρας, παρουσία του Διοικητικού Συμβουλίου, των Προπονητών και αθλητών της ανδρικής και γυναικείας καλαθοσφαίρισης όλων των ηλικιακών ομάδων, καθώς και των...
25 Ιανουαρίου, 2020 - 22:45
Τελευταία ενημέρωση: 25/01/2020 - 22:32

Ευλόγησε παιδιά και αθλητές στο γήπεδο του μπάσκετ

Διαδώστε:
Ευλόγησε παιδιά και αθλητές στο γήπεδο του μπάσκετ

Το πρωί του Σαββάτου 25 Ιανουαρίου 2020, ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος ευλόγησε και έκοψε τη Βασιλόπιτα του Αθλητικού Ομίλου Καλαθοσφαίρισης (Α.Ο.Κ.Ι.) σε μια όμορφη εκδήλωση στο Κλειστό Γυμναστήριο «Μάρκος Φωνιαδάκης» Ιεράπετρας, παρουσία του Διοικητικού Συμβουλίου, των Προπονητών και αθλητών της ανδρικής και γυναικείας καλαθοσφαίρισης όλων των ηλικιακών ομάδων, καθώς και των τμημάτων αθλητικής βελτίωσης και ακαδημιών ποδοσφαίρου αγοριών και κοριτσιών, των γονέων και φίλων τους.

Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε σε όλους ευλογημένη από τον Κύριο η νέα χρονιά, ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του αθλητικού Σωματείου κ. Νίκο Τζωρτζάκη και τα Μέλη του Δ.Σ. για την πρόσκληση, τους συνεχάρη για το σημαντικό για τα αθλητικά δρώμενα του τόπου μας έργο του Ομίλου, ιδιαιτέρως στη νέα γενιά, και ευχήθηκε καλή επιτυχία στην πορεία του Ομίλου.

Στην εκδήλωση κοπής της Βασιλόπιτας συμμετείχε πολύς κόσμος, μεταξύ των οποίων η Αντιδήμαρχος του Δήμου Ιεράπετρας κ. Μαρία Ρουμελιωτάκη, η Πρόεδρος της «ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α.» κ. Μαρία Σακαδάκη-Μπαχλιτζανάκη και ο Διοικητής του Α.Τ. Ιεράπετρας κ. Νίκος Τζουμάκας κ.α.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων