24/12/2021 24/12/2021 Μέσα σε μια χαρούμενη και γιορτινή ατμόσφαιρα το πρωί της Παρασκευής, 24 Δεκεμβρίου, πρόσκοποι του 1ου Συστήματος Ιεράπετρας έψαλλαν τα κάλαντα των Χριστουγέννων στον Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλο. Την ομάδα των προσκόπων συνόδευε ο Εκπαιδευτικός κ. Τιμολέων Παράσχος, Αρχηγός Αγέλης Λυκοπούλων του 1ου Συστήματος Προσκόπων Ιεράπετρας. Απευθυνόμενος με πατρικούς λόγους αγάπης στα παιδιά...
24 Δεκεμβρίου, 2021 - 21:35
Τελευταία ενημέρωση: 24/12/2021 - 21:04

Ευχές και δώρα μοίρασε ο Μητροπολίτης Ιεραπύτνης σε ομάδα προσκόπων

Διαδώστε:
Ευχές και δώρα μοίρασε ο Μητροπολίτης Ιεραπύτνης σε ομάδα προσκόπων

Μέσα σε μια χαρούμενη και γιορτινή ατμόσφαιρα το πρωί της Παρασκευής, 24 Δεκεμβρίου, πρόσκοποι του 1ου Συστήματος Ιεράπετρας έψαλλαν τα κάλαντα των Χριστουγέννων στον Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλο. Την ομάδα των προσκόπων συνόδευε ο Εκπαιδευτικός κ. Τιμολέων Παράσχος, Αρχηγός Αγέλης Λυκοπούλων του 1ου Συστήματος Προσκόπων Ιεράπετρας.

Απευθυνόμενος με πατρικούς λόγους αγάπης στα παιδιά και τους συνοδούς τους ο Σεβασμιώτατος τους ευχαρίστησε και τους ευχήθηκε ο Νεογέννητος Χριστός να φωλιάζει πάντοτε στις καρδιές τους και να ευφραίνει τις αγνές παιδικές ψυχές τους.

Επίσης, μαζί με τις ευχές για καλή και δημιουργική χρονιά, πρόοδο στη ζωή και στα μαθήματα, τούς δώρισε μικρά αναμνηστικά δώρα και έγραψε ευχές στο βιβλίο ευχών των παιδιών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων