12/06/2020 12/06/2020 Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλο πραγματοποίησε την Παρασκευή 12 Ιουνίου 2020 η Αναπληρώτρια Διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου-Κ.Υ. Σητείας κ. Μαρία Δαρατσιανού στην έδρα της Μητροπόλεως στην Ιεράπετρα. Η κ. Δαρατσιανού ενημέρωσε διεξοδικά τον Σεβασμιώτατο για θέματα που αφορούν στην εύρυθμη λειτουργία του Νοσοκομείου Σητείας, αντάλλαξαν απόψεις για τα ζητήματα της...
12 Ιουνίου, 2020 - 20:45
Τελευταία ενημέρωση: 12/06/2020 - 20:29

Η Εκκλησία στο πλευρό του Νοσοκομείου Σητείας

Διαδώστε:
Η Εκκλησία στο πλευρό του Νοσοκομείου Σητείας

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλο πραγματοποίησε την Παρασκευή 12 Ιουνίου 2020 η Αναπληρώτρια Διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου-Κ.Υ. Σητείας κ. Μαρία Δαρατσιανού στην έδρα της Μητροπόλεως στην Ιεράπετρα.

Η κ. Δαρατσιανού ενημέρωσε διεξοδικά τον Σεβασμιώτατο για θέματα που αφορούν στην εύρυθμη λειτουργία του Νοσοκομείου Σητείας, αντάλλαξαν απόψεις για τα ζητήματα της επικαιρότητας, όπως είναι η πανδημία του κορωνοϊού, και του ευχήθηκε για την επικείμενη εορτή των ονομαστηρίων του χρόνια πολλά και καρποφόρα.

Ο Σεβ. Μητροπολίτης κ. Κύριλλος ευχαρίστησε τον κ. Διοικήτρια για την επίσκεψή της, την διαβεβαίωσε ότι η τοπική Εκκλησία βρίσκεται πάντοτε στο πλευρό της Διοίκησης του Νοσοκομείου Σητείας και ενδιαφέρεται ζωηρά για τη στελέχωση και την ποιοτική αναβάθμιση του Νοσοκομείου Σητείας, της επέδωσε συμβολικά αναμνηστικά δώρα και της ευχήθηκε εγκάρδια ο Τριαδικός Θεός να την ενδυναμώνει στην επιτέλεση των υψηλών καθηκόντων της για την κάλυψη των υγειονομικών αναγκών του Σητειακού λαού και ιδιαιτέρως για την εξυπηρέτηση των πασχόντων αδελφών μας.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων