04/02/2022 04/02/2022 Η Ιερά Μητρόπολη Ιεραπύτνης και Σητείας με βαθειά θλίψη αναγγέλλει την προς Κύριον εκδημία του Αρχιμανδρίτου π. Αναστασίου Χατζάκη, κτήτορος και επι σειρά ετών Εφημερίου και Πνευματικού του Ιερού Ησυχαστηρίου Αναστάσεως του Κυρίου και Άξιον Εστι Ιεράπετρας. Η Εξόδιος Ακολουθία του μακαριστού Γέροντος Αναστασίου θα τελεσθεί το Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2022 και ώρα 16:00 μ.μ....
04 Φεβρουαρίου, 2022 - 16:01
Τελευταία ενημέρωση: 04/02/2022 - 15:56

Η Εξόδιος Ακολουθία του μακαριστού Αρχιμ. Αναστάσιου Χατζάκη

Διαδώστε:
Η Εξόδιος Ακολουθία του μακαριστού Αρχιμ. Αναστάσιου Χατζάκη

Η Ιερά Μητρόπολη Ιεραπύτνης και Σητείας με βαθειά θλίψη αναγγέλλει την προς Κύριον εκδημία του Αρχιμανδρίτου π. Αναστασίου Χατζάκη, κτήτορος και επι σειρά ετών Εφημερίου και Πνευματικού του Ιερού Ησυχαστηρίου Αναστάσεως του Κυρίου και Άξιον Εστι Ιεράπετρας.

Η Εξόδιος Ακολουθία του μακαριστού Γέροντος Αναστασίου θα τελεσθεί το Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2022 και ώρα 16:00 μ.μ. στο Καθολικό του Ησυχαστηρίου, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κυρίλλου.

Σημείωση: Θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας από τον covid–19.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων