18/01/2024 18/01/2024 Το απόγευμα της Τετάρτης 17 Ιανουαρίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος, ανταποκρινόμενος σε ευγενική πρόσκληση του Δημάρχου Ιεράπετρας κ. Εμμανουήλ Φραγκούλη, μετέβη στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Ιεράπετρας και συμπαραστατούμενος από τον Αιδεσιμολ. πρωτ. Αθανάσιο Ταρλαντέζο, ιερατικώς προϊστάμενο του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Γεωργίου και τον Διάκονο Θεμιστοκλή Μπεϊνά, ευλόγησε την...
18 Ιανουαρίου, 2024 - 11:45
Τελευταία ενημέρωση: 18/01/2024 - 11:54

Η ευλόγηση της Βασιλόπιτας του Δημοτικού Συμβουλίου Ιεράπετρας

Διαδώστε:
Η ευλόγηση της Βασιλόπιτας του Δημοτικού Συμβουλίου Ιεράπετρας

Το απόγευμα της Τετάρτης 17 Ιανουαρίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος, ανταποκρινόμενος σε ευγενική πρόσκληση του Δημάρχου Ιεράπετρας κ. Εμμανουήλ Φραγκούλη, μετέβη στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Ιεράπετρας και συμπαραστατούμενος από τον Αιδεσιμολ. πρωτ. Αθανάσιο Ταρλαντέζο, ιερατικώς προϊστάμενο του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Γεωργίου και τον Διάκονο Θεμιστοκλή Μπεϊνά, ευλόγησε την Βασιλόπιτα του Δημοτικού Συμβουλίου, πριν την έναρξη των εργασιών.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Κύριλλος ευχήθηκε εγκάρδια στον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Ιεράπετρας κ. Φραγκούλη, στους Αντιδημάρχους, στον Πρόεδρο και όλα τα Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, σε όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους, αλλά και τους παρισταμένους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων, ευλογημένη από τον Κύριο η νέα χρονιά, δημιουργική και καρποφόρα, με υγεία, ειρήνη, αγάπη, ομόνοια και συνεργασία. Διαβεβαίωσε για άλλη μία φορά τον Δήμαρχο και όλα τα Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, ότι δεν περισσεύει κανείς και ότι θα σταθεί στο πλευρό τους αρωγός και συμπαραστάτης στις αποφάσεις τους, για την πρόοδο και την ευημερία του τόπου, στο πλαίσιο πάντοτε των διακριτών ρόλων Εκκλησίας και Πολιτείας.

Ο Δήμαρχος κ. Φραγκούλης, ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατος για την παρουσία και τη συμπαράστασή του και ευχήθηκε σε όλους δημιουργική χρονιά και γόνιμη θητεία στις εργασίες του Δημοτικού Συμβουλίου, για την προαγωγή και ανάπτυξη της Ιεράπετρας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων