19/01/2024 19/01/2024 Ο Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος ευλόγησε και έκοψε τη Βασιλόπιτα της Δομής του Συλλόγου «Φίλοι Ατόμων Τρίτης Ηλικίας» του Δήμου Ιεράπετρας σε μια σεμνή τελετή που πραγματοποιήθηκε, στις 18 Ιανουαρίου, στην κεντρική αίθουσα που σήμερα λειτουργεί προσωρινά η δομή φιλοξενίας ατόμων τρίτης ηλικίας της πόλης. Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε από τα βάθη της καρδιάς...
19 Ιανουαρίου, 2024 - 13:22
Τελευταία ενημέρωση: 19/01/2024 - 13:08

Η κοπή της Βασιλόπιτας στη Δομή του Συλλόγου των «Φίλων Ατόμων Τρίτης Ηλικίας» του Δήμου Ιεράπετρας

Διαδώστε:
Η κοπή της Βασιλόπιτας στη Δομή του Συλλόγου των «Φίλων Ατόμων Τρίτης Ηλικίας» του Δήμου Ιεράπετρας

Ο Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος ευλόγησε και έκοψε τη Βασιλόπιτα της Δομής του Συλλόγου «Φίλοι Ατόμων Τρίτης Ηλικίας» του Δήμου Ιεράπετρας σε μια σεμνή τελετή που πραγματοποιήθηκε, στις 18 Ιανουαρίου, στην κεντρική αίθουσα που σήμερα λειτουργεί προσωρινά η δομή φιλοξενίας ατόμων τρίτης ηλικίας της πόλης.

Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε από τα βάθη της καρδιάς του προς τους ηλικιωμένους τρόφιμους της Δομής καλή και ευλογημένη από τον Θεό χρόνια με πολλή πίστη και υπομονή, και σύντομα να μεταστεγαστούν στον δικό τους χώρο των εγκαταστάσεων του ανακαινισμένου Δημοτικού Γηρομοκείου της πόλης.

Χαιρετισμό και εγκάρδιες ευχές για το νέο έτος απηύθυνε ο παριστάμενος Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Εμμανουήλ Φραγκούλης καθώς και ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Συλλόγου κ. Νικόλαος Μιαούλης, ο οποίος ευχαρίστησε εγκάρδια τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλο για την ευλογητική παρουσία του, τις πατρικές ευχές και τα υποστηρικτικά λόγια του προς τους γέροντες της Δομής.

Στην εκδήλωση κοπής της Βασιλόπιτας, παρέστησαν εκτός από τον Δήμαρχο Ιεράπετρας κ. Εμμανουήλ Φραγκούλη, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Γεώργιος Κουγιουμουτζάκης, Φωτεινή Περακάκη και Εμμαν. Τζώρτζης και ο εκπρόσωπος της Βουλευτού Λασιθίου κ. Κατερίνας Σπυριδάκη, Ευστράτιος Κατσιδονιώτης, ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Συλλόγου «Φίλοι Ατόμων Τρίτης Ηλικίας», φιλοξενούμενοι και το προσωπικό της Δομής.

Στην τελετή έλαβαν μέρος ο Πανοσιολ. Αρχιμ. Φιλόθεος Δοργιάκης, Εφημέριος της Ενορίας Τιμίου Σταυρού Ιεράπετρας, ο Αιδεσιμώτατος Πρωτ. Σάββας Λιναρδάκης, Εφημέριος της Ενορίας Παναγίας Ελεούσας Ιεράπετρας και Αρχιερατικός Επίτροπος της Β´ Αρχιερατικής Περιφέρειας, ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτ. Εμμανουήλ Μολυμπάκης, συνταξιούχος Εφημέριος και ο Διάκονος Θεμιστοκλής Μπεϊνάς.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων