06/03/2022 06/03/2022 Ο Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος, χοροστάτησε στην Ακολουθία του Όρθρου, και στη συνέχεια τέλεσε την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ιερό ενοριακό ναό Ζωοδόχου Πηγής Επάνω Χωριού Ιεράπετρας, την Κυριακή της Τυρινής 6 Μαρτίου 2022. Πριν την Απόλυση ο Σεβασμιώτατος τέλεσε τα μνημόσυνα των μακαριστών Παντελεήμονος Δραγατάκη (σαρανταήμερο), Ιωάννου Παπαντώνη (τρίμηνο) και Εμμανουήλ Πατεράκη...
06 Μαρτίου, 2022 - 18:55
Τελευταία ενημέρωση: 06/03/2022 - 18:13

Η Κυριακή της Τυρινής και μνημόσυνο στην Ενορία Επάνω Χωριού Ιεράπετρας

Διαδώστε:
Η Κυριακή της Τυρινής και μνημόσυνο στην Ενορία Επάνω Χωριού Ιεράπετρας

Ο Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος, χοροστάτησε στην Ακολουθία του Όρθρου, και στη συνέχεια τέλεσε την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ιερό ενοριακό ναό Ζωοδόχου Πηγής Επάνω Χωριού Ιεράπετρας, την Κυριακή της Τυρινής 6 Μαρτίου 2022. Πριν την Απόλυση ο Σεβασμιώτατος τέλεσε τα μνημόσυνα των μακαριστών Παντελεήμονος Δραγατάκη (σαρανταήμερο), Ιωάννου Παπαντώνη (τρίμηνο) και Εμμανουήλ Πατεράκη (διετές).

Αντί κηρύγματος ο Σεβασμιώτατος ανέγνωσε τον Κατηχητήριο Λόγο της Α.Θ.Π. του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου για την έναρξη της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής.

Στην Αρχιερατική Θεία Λειτουργία έλαβαν μέρος ο Πανοσιολ. Πρωτοσύγκελλος Αρχιμ. Αμβρόσιος Σκαρβέλης, ο Εφημέριος της Ενορίας Αιδεσ. Στυλιανός Γωνιωτάκης και οι Διάκονοι Τίτος Ματαλλιωτάκης και Θεμιστοκλής Μπεϊνάς.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων