04/04/2024 04/04/2024 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Κατανυκτικού Εσπερινού, την Γ´ Κυριακή των Νηστειών (της Σταυροπροσκυνήσεως), 7 Απριλίου 2024 και ώρα 7:00΄ μ.μ., στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου πόλεως Σητείας. Στη συνέχεια ο Αιδεσιμολ. πρωτ. Αθανάσιος Ταρλαντέζος, προϊστάμενος του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Γεωργίου Ιεράπετρας, θα μιλήσει με θέμα:...
04 Απριλίου, 2024 - 20:45

Ι.Μ. Ιεραπύτνης: Κατανυκτικός Εσπερινός και ομιλία με θέμα «Ο Σταυρός του Χριστού συνοδοιπόρος του χριστιανού προς την Ανάσταση»

Διαδώστε:
Ι.Μ. Ιεραπύτνης: Κατανυκτικός Εσπερινός και ομιλία με θέμα «Ο Σταυρός του Χριστού συνοδοιπόρος του χριστιανού προς την Ανάσταση»

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Κατανυκτικού Εσπερινού, την Γ´ Κυριακή των Νηστειών (της Σταυροπροσκυνήσεως), 7 Απριλίου 2024 και ώρα 7:00΄ μ.μ., στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου πόλεως Σητείας.

Στη συνέχεια ο Αιδεσιμολ. πρωτ. Αθανάσιος Ταρλαντέζος, προϊστάμενος του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Γεωργίου Ιεράπετρας, θα μιλήσει με θέμα: «Ο Σταυρός του Χριστού συνοδοιπόρος του χριστιανού προς την Ανάσταση».

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων