10/04/2021 10/04/2021 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος το απόγευμα της Παρασκευής 9 Απριλίου 2021 χοροστάτησε κατά την Ακολουθία της Δ´ Στάσης των Χαιρετισμών της Υπεραγίας Θεοτόκου στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Μιχαήλ Αρχαγγέλου της Ιεράπετρας. Στο τέλος, απευθυνόμενος στους λιγοστούς, λόγω των περιοριστικών μέτρων, πιστούς ευχήθηκε “η Πανύμνητος Μήτηρ, να πρεσβέυει στον πάντων Αγίων Αγιώτατο...
10 Απριλίου, 2021 - 11:43
Τελευταία ενημέρωση: 10/04/2021 - 10:50

“Η Πανύμνητος Μήτηρ να μας λυτρώσει από τη συμφορά του κορωνοϊού”

Διαδώστε:
“Η Πανύμνητος Μήτηρ να μας λυτρώσει από τη συμφορά του κορωνοϊού”

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος το απόγευμα της Παρασκευής 9 Απριλίου 2021 χοροστάτησε κατά την Ακολουθία της Δ´ Στάσης των Χαιρετισμών της Υπεραγίας Θεοτόκου στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Μιχαήλ Αρχαγγέλου της Ιεράπετρας.

Στο τέλος, απευθυνόμενος στους λιγοστούς, λόγω των περιοριστικών μέτρων, πιστούς ευχήθηκε “η Πανύμνητος Μήτηρ, να πρεσβέυει στον πάντων Αγίων Αγιώτατο Λόγο και να λυτρώσει γρήγορα από τη συμφορά του κορωνοϊού όλους μας”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων