22/05/2024 22/05/2024 Η Ακολουθία του Παρακλητικού Κανόνος προς τον Κύριο Ιησού Χριστό θα τελεσθεί τη Δευτέρα 27 Μαΐου 2024 στις 21:00, στον Ιερό Ναό Παναγίας της Ελεούσας Ιεράπετρας, υπέρ πνευματικής ενισχύσεως, επιτυχίας και φωτισμού των μαθητών που διαγωνίζονται στις Πανελλαδικές Εξετάσεις. Θα χοροστατήσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κυρίλλου. Επίσης, στην πόλη της Σητείας την...
22 Μαΐου, 2024 - 12:52
Τελευταία ενημέρωση: 22/05/2024 - 12:28

Ιερά Παράκληση σε Ιεράπετρα και Σητεία για τους μαθητές που διαγωνίζονται στις Πανελλαδικές Εξετάσεις

Διαδώστε:
Ιερά Παράκληση σε Ιεράπετρα και Σητεία για τους μαθητές που διαγωνίζονται στις Πανελλαδικές Εξετάσεις

Η Ακολουθία του Παρακλητικού Κανόνος προς τον Κύριο Ιησού Χριστό θα τελεσθεί τη Δευτέρα 27 Μαΐου 2024 στις 21:00, στον Ιερό Ναό Παναγίας της Ελεούσας Ιεράπετρας, υπέρ πνευματικής ενισχύσεως, επιτυχίας και φωτισμού των μαθητών που διαγωνίζονται στις Πανελλαδικές Εξετάσεις. Θα χοροστατήσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κυρίλλου.

Επίσης, στην πόλη της Σητείας την ίδια ημέρα και ώρα (Δευτέρα 27 Μαΐου 2024 στις 9:00´ μ.μ.) Ιερά Παράκληση θα τελεσθεί στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου.

Καλούνται οι μαθητές που διαγωνίζονται για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση να προσέλθουν και να συμμετάσχουν στην εν λόγω Ιερά Παράκληση, προκειμένου να λάβουν τον άνωθεν φωτισμό, τον επιστηριγμό και την πνευματική ενίσχυση του Κυρίου μας Ιησού Χριστού, της «πηγής της όντως σοφίας» και του «χορηγού της γνώσεως», καθώς και την ευλογία της Παναγίας της Ελεούσας για την ευόδωση των προσπαθειών και την επίτευξη των στόχων τους.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων