05/03/2020 05/03/2020 Tο πρωί της Τετάρτης της Α΄ Εβδομάδος των Νηστειών, 4 Μαρτίου 2020, ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος τέλεσε την πρώτη Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίας Φωτεινής πόλεως Ιεράπετρας. Στο τέλος της Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας των Προηγιασμένων Δώρων, κατά την οποία πολλοί πιστοί κοινώνησαν των...
05 Μαρτίου, 2020 - 11:16
Τελευταία ενημέρωση: 05/03/2020 - 10:38

ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ: Καλό και ευλογημένο «το στάδιον των αρετών»

Διαδώστε:
ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ: Καλό και ευλογημένο «το στάδιον των αρετών»

Tο πρωί της Τετάρτης της Α΄ Εβδομάδος των Νηστειών, 4 Μαρτίου 2020, ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος τέλεσε την πρώτη Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίας Φωτεινής πόλεως Ιεράπετρας.

Στο τέλος της Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας των Προηγιασμένων Δώρων, κατά την οποία πολλοί πιστοί κοινώνησαν των Αχράντων Μυστηρίων, ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε στο εκκλησίασμα καλό και ευλογημένο «το στάδιον των αρετών» της Μεγάλης Τεσσαρακοστής που αποτελεί την ωραιότερη και κατανυκτικότερη περίοδο της Εκκλησίας μας.

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων