18/04/2022 18/04/2022 Σε κλίμα κατάνυξης τελέστηκε η Ακολουθία του Νυμφίου (Όρθρου της Μεγάλης Δευτέρας) στον Ιερό Προσκυνηματικό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στην περιοχή των Εργατικών Κατοικιών της Σητείας, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κυρίλλου, το βράδυ της Κυριακής των Βαΐων 17 Απριλίου 2022. Στο τέλος της ακολουθίας ο Σεβασμιώτατος κ. Κύριλλος ευχήθηκε εγκάρδια στο εκκλησίασμα...
18 Απριλίου, 2022 - 17:51
Τελευταία ενημέρωση: 18/04/2022 - 17:03

Ιεραπύτνης Κύριλλος: Να συμπορευθούμε και να συσταυρωθούμε με τον Κύριο

Διαδώστε:
Ιεραπύτνης Κύριλλος: Να συμπορευθούμε και να συσταυρωθούμε με τον Κύριο

Σε κλίμα κατάνυξης τελέστηκε η Ακολουθία του Νυμφίου (Όρθρου της Μεγάλης Δευτέρας) στον Ιερό Προσκυνηματικό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στην περιοχή των Εργατικών Κατοικιών της Σητείας, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κυρίλλου, το βράδυ της Κυριακής των Βαΐων 17 Απριλίου 2022.

Στο τέλος της ακολουθίας ο Σεβασμιώτατος κ. Κύριλλος ευχήθηκε εγκάρδια στο εκκλησίασμα καλή Αγία και Μεγάλη Εβδομάδα, και παρότρυνε όλοι να προσπαθήσουμε να «συμπορευθώμεν και συσταυρωθώμεν» με τον Κύριο μας Ιησού Χριστό, προκειμένου να αξιωθούμε να γευθούμε και τη χαρά της ζωηφόρου Ανάστασής Του.

Στην ακολουθία έλαβαν μέρος ο Εφημέριος του Ιερού Προσκυνηματικού Ναού Αιδεσ. Σκευοφύλακας π. Εμμανουήλ Αυγουστινάκης και ο Ιερολ. Διάκονος π. Θεμιστοκλής Μπεϊνάς.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων