21/12/2023 21/12/2023 Μαθητές του 1ου Γυμνασίου και του 2ου Γυμνασίου Ιεράπετρας έψαλαν χθες στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλο παραδοσιακά κάλαντα των Χριστουγέννων. Αρχικά ο Σεβασμιώτατος κ. Κύριλλος υποδέχθηκε στο γραφείο του ομάδα μαθητών του 1ου Γυμνασίου Ιεράπετρας, οι οποίοι έψαλαν τα κάλαντα των Χριστουγέννων από διάφορες περιοχές της πατρίδας μας. Τους συνόδευαν ο Διευθυντής...
21 Δεκεμβρίου, 2023 - 21:42
Τελευταία ενημέρωση: 21/12/2023 - 21:24

Κάλαντα των Χριστουγέννων στον Μητροπολίτη Ιεραπύτνης από τους μαθητές του 1ου και του 2ου Γυμνασίου Ιεράπετρας

Διαδώστε:
Κάλαντα των Χριστουγέννων στον Μητροπολίτη Ιεραπύτνης από τους μαθητές του 1ου και του 2ου Γυμνασίου Ιεράπετρας

Μαθητές του 1ου Γυμνασίου και του 2ου Γυμνασίου Ιεράπετρας έψαλαν χθες στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλο παραδοσιακά κάλαντα των Χριστουγέννων.

Αρχικά ο Σεβασμιώτατος κ. Κύριλλος υποδέχθηκε στο γραφείο του ομάδα μαθητών του 1ου Γυμνασίου Ιεράπετρας, οι οποίοι έψαλαν τα κάλαντα των Χριστουγέννων από διάφορες περιοχές της πατρίδας μας. Τους συνόδευαν ο Διευθυντής κ. Φιλοκτήτης Τζαράκης και η καθηγήτρια Μουσικής κ. Άρτεμις Χαραλαμπάκη.

Λίγο αργότερα τον Σεβασμιώτατο επισκέπτηκε αντιπροσωπεία μαθητών του 2ου Γυμνασίου Ιεράπετρας, που συνόδευαν ο Διευθυντής του σχολείου κ. Δημήτριος Χοϊλούς και η Φιλόλογος καθηγήτρια κ. Χριστίνα Μπακαλάρου. Τα παιδιά με τη συνοδεία παραδοσικών μουσικών οργάνων έψαλαν τα Κρητικά κάλαντα των Χριστουγέννων μεταδίδοντας την εορταστική και ευφρόσυνη ατμόσφαιρα της επικείμενης μεγάλης εορτής.

Μετά το καθιερωμένο κέρασμα, ο Σεβασμιώτατος συνομίλησε με τους μαθητές και τους συνοδούς τους, τους ευχήθηκε εγκάρδια καλά Χριστούγεννα και τους έδωσε την ευχητήρια κάρτα του για τις εορτές του αγίου Δωδεκαημέρου.

   

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων