05/02/2020 05/02/2020 Μέσα σε μια ιδιαίτερα ζεστή ατμόσφαιρα την Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2020, ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος ευλόγησε τη Βασιλόπιτα στο Λιμεναρχείο Ιεράπετρας.  Ο Σεβασμιώτατος, ευχαρίστησε τον Λιμενάρχη κ. Ιωάννη Παπαδάκη για την ευγενή πρόσκληση και αντάλλαξε ευχές με όλους τους Λιμενικούς, ευχόμενος σε όλους και όλες που υπηρετούν στο Λιμεναρχείο χρόνια πολλά...
05 Φεβρουαρίου, 2020 - 12:10
Τελευταία ενημέρωση: 05/02/2020 - 11:21

Καλή δύναμη στο έργο τους για τη θαλάσσια ασφάλεια

Διαδώστε:
Καλή δύναμη στο έργο τους για τη θαλάσσια ασφάλεια

Μέσα σε μια ιδιαίτερα ζεστή ατμόσφαιρα την Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2020, ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος ευλόγησε τη Βασιλόπιτα στο Λιμεναρχείο Ιεράπετρας. 

Ο Σεβασμιώτατος, ευχαρίστησε τον Λιμενάρχη κ. Ιωάννη Παπαδάκη για την ευγενή πρόσκληση και αντάλλαξε ευχές με όλους τους Λιμενικούς, ευχόμενος σε όλους και όλες που υπηρετούν στο Λιμεναρχείο χρόνια πολλά και καλή δύναμη στο έργο τους για τη θαλάσσια ασφάλεια, έχοντας τη βοήθεια του Θεού και τις πρεσβείες του Αγίου Νικολάου. Ο Θεός σας έταξε να υπηρετείτε σε μία πολλή ευαίσθητη για την πατρίδα μας περιοχή. Ευχή και καθημερινή προσευχή μας είναι ο Θεός να σας ενδυναμώνει και να σας χαρίζει κουράγιο και φώτιση για να συνεχίσετε να ανταπεξέρχεσθε με το ίδιο σθένος, με τον ίδιο ζήλο και με την ίδια υποδειγματική αφοσίωση στην φρούρηση των θαλασσίων συνόρων μας, σε καιρούς ιδιαιτέρως δύκολους και χαλεπούς για το Έθνος μας. Σας ευχαριστούμε γιαυτό. Η Τοπική Εκκλησία μας και εγώ προσωπικά θα συνεχίσουμε να είμαστε αρωγοί σε κάθε προσπάθειά σας, τόνισε ο Σεβ. Κύριλλος.

 

 

Ο Δήμαρχος κ. Θεοδόσης Καλαντζάκης ευχαρίστησε και απηύθυνε ευχές για το νέο έτος στον Διοικητή και τα στελέχη του Λιμεναρχείου, τονίζοντας το σημαντικό έργο και τις πολύτιμες υπηρεσίες του Λιμενικού Σώματος στην ευρύτερη περιοχή, υπογραμμίζοντας την ανάγκη στελέχωσης του Λιμεναρχείου με επαρκές προσωπικό για να ανταποκρίνεται στις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες του Δήμου Ιεράπετρας. Σημείωσε δε ότι θα βρίσκεται πάντοτε στο πλευρό του Λιμεναρχείου και θα υποστηρίζει την εύρυθμη λειτουργία του.

 

 

Ο Λιμενάρχης κ. Ιωάννης Παπαδάκης ευχαρίστησε θερμά τον Σεβ. Μητροπολίτη κ. Κύριλλο για την πολλαπλή και έμπρακτη στήριξη του έργου του Λιμεναρχείου και επεσήμανε την αγαστή συνεργασία της υπηρεσίας του με την Τοπική Εκκλησία, τον Δήμο, το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Ιεράπετρας και όλους τους τοπικούς φορείς. Ως ένδειξη ευχαριστίας και ευγνωμοσύνης για τη συμβολή του στο έργο της υπηρεσίας ο κ. Παπαδάκης επέδωσε στον Σεβ. κ. Κύριλλο ένα αναμνηστικό δώρο, που απεικονίζει ένα ασημένιο καράβι, και στον παριστάμενο Δήμαρχο Ιεράπετρας κ. Θ. Καλαντζάκη αναμνηστική πλακέτα του Λιμενικού Σώματος, ως ένδειξη ευχαριστίας και αναγνώρισης της τεράστιας συμβολής της Δημοτικής Αρχής στο Λιμεναρχείο της πόλης μας.

Στην εκδήλωση κοπής της Βασιλόπιτας παρέστησαν εκτός από τον Δήμαρχο κ. Θεοδ. Καλαντζάκη, ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Δήμου Ιεράπετρας κ. Γεώργιος Ασπραδάκης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Επαγγελματιών Αλιέων Ιεράπετρας κ. Χαράλαμπος Τζαράκης, και το προσωπικό του Λιμεναρχείου Ιεράπετρας και του Λιμενικού Σκάφους Ιεράπετρας.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων