17/01/2022 17/01/2022 Κλειστή, μέχρι νεωτέρας, λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού σε μοναχούς και πιστούς θα παραμείνει η Μονή Καψά στη Σητεία, σύμφωνα με ανακοίνωση της Ιεράς Μητρόπολης Ιεραπύτνης και Σητείας. Σε ανακοίνωσή της η Ιερά Μητρόπολη Ιεραπύτνης και Σητείας προτρέπει τους προσκυνητές που επισκέφτηκαν το μοναστήρι τις τελευταίες ημέρες να προβούν σε τεστ. Αναλυτικά η ανακοίνωση: Σας γνωρίζουμε ότι,...
17 Ιανουαρίου, 2022 - 18:42
Τελευταία ενημέρωση: 17/01/2022 - 18:03

Κλειστή η Μονή Καψά Σητείας λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού

Διαδώστε:
Κλειστή η Μονή Καψά Σητείας λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού

Κλειστή, μέχρι νεωτέρας, λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού σε μοναχούς και πιστούς θα παραμείνει η Μονή Καψά στη Σητεία, σύμφωνα με ανακοίνωση της Ιεράς Μητρόπολης Ιεραπύτνης και Σητείας.

Σε ανακοίνωσή της η Ιερά Μητρόπολη Ιεραπύτνης και Σητείας προτρέπει τους προσκυνητές που επισκέφτηκαν το μοναστήρι τις τελευταίες ημέρες να προβούν σε τεστ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Σας γνωρίζουμε ότι, λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού Covid-19 που εντοπίστηκαν στους μοναχούς και σε προσκυνητές της ανδρώας Ιεράς Μονής Τιμίου Προδρόμου Καψά Σητείας, το Μοναστήρι θα παραμείνει κλειστό και δεν θα δέχεται προσκυνητές μέχρι νεωτέρας.

Παρακαλούνται οι προσκυνητές που προσήλθαν αυτές τις μέρες στη Μονή και ήλθαν σε επαφή με τους Μοναχούς να προβούν στα απαραίτητα διαγνωστικά test για την προσωπική τους ασφάλεια.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων