02/01/2020 02/01/2020 To μεσημέρι της Πρωτοχρονιάς ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος ευλόγησε την Αγιοβασιλόπιτα στο Ξενοδοχείο OSTRIA στην Ιεράπετρα. Ο Σεβ. κ. Κύριλλος ευχήθηκε στον ιδιοκτήτη κ. Γεώργιο Τζαράκη, στους εργαζομένους και στους διαμένοντες στο ειδικά διαμορφωμένο χριστουγεννιάτικο χωριό με τις οικογένειές τους χρόνια πολλά με υγεία και την ευλογία του Θεού. Στην εκδήλωση...
02 Ιανουαρίου, 2020 - 17:39
Τελευταία ενημέρωση: 02/01/2020 - 16:46

Κοπή Βασιλόπιτας στο Ξενοδοχείο OSTRIA

Διαδώστε:
Κοπή Βασιλόπιτας στο Ξενοδοχείο OSTRIA

To μεσημέρι της Πρωτοχρονιάς ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος ευλόγησε την Αγιοβασιλόπιτα στο Ξενοδοχείο OSTRIA στην Ιεράπετρα.

Ο Σεβ. κ. Κύριλλος ευχήθηκε στον ιδιοκτήτη κ. Γεώργιο Τζαράκη, στους εργαζομένους και στους διαμένοντες στο ειδικά διαμορφωμένο χριστουγεννιάτικο χωριό με τις οικογένειές τους χρόνια πολλά με υγεία και την ευλογία του Θεού.

Στην εκδήλωση της κοπής της Βασιλόπιτας παρέστησαν ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, ο οποίος χαιρέτισε και ευχήθηκε χρόνια πολλά και καλή χρονιά, ο Αντιδήμαρχος κ. Εμμ. Βρυγιωνάκης, η Αντιδήμαρχος κ. Μαρία Ρουμελιωτάκη, η Πρόεδρος της «ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α.» κ. Μαρία Σακαδάκη-Μπαχλιτζανάκη κ.α.

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων