30/09/2022 30/09/2022 Λίγο πριν της έναρξη των εργασιών του έργου “Ανάπλαση αύλειου χώρου της εκκλησίας Αγίας Αικατερίνης” πραγματοποιήθηκε χθες Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2022, μια τελευταία αυτοψία στον περιβάλλοντα χώρο του Ιερού Ναού προκειμένου, λαμβάνοντας υπόψη κάποιες παρατηρήσεις από πλευράς εκκλησίας αλλά και από πλευράς του σχολικού ιδρύματος που έχει άμεση σχέση με τον χώρο, να ληφθούν οι...
30 Σεπτεμβρίου, 2022 - 17:32
Τελευταία ενημέρωση: 30/09/2022 - 17:37

Ξεκινούν οι εργασίες για την ανάπλαση στον περίβολο της Αγίας Αικατερίνης Σητείας

Διαδώστε:
Ξεκινούν οι εργασίες για την ανάπλαση στον περίβολο της Αγίας Αικατερίνης Σητείας

Λίγο πριν της έναρξη των εργασιών του έργου “Ανάπλαση αύλειου χώρου της εκκλησίας Αγίας Αικατερίνης” πραγματοποιήθηκε χθες Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2022, μια τελευταία αυτοψία στον περιβάλλοντα χώρο του Ιερού Ναού προκειμένου, λαμβάνοντας υπόψη κάποιες παρατηρήσεις από πλευράς εκκλησίας αλλά και από πλευράς του σχολικού ιδρύματος που έχει άμεση σχέση με τον χώρο, να ληφθούν οι τελικές αποφάσεις.

Η τελική αυτοψία έγινε παρουσία του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλου, του Δημάρχου Σητείας κ Γιώργου Ζερβάκη, του Ηγούμενου της Ιεράς Μονής Τοπλού, Αρχιμανδρίτη Αμβρόσιου, του Εφημέριου της Ενορίας του Ιερού Καθεδρικού Ναού Αγίας Αικατερίνης Πρωτ. Νικόλαου Παθιάκη, του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Γιάννη Παπαδάκη, του Διευθυντή της Τεχνικής Υπηρεσίας κ. Νίκου Τσουκνάκη και υπαλλήλων της υπηρεσίας καθώς και του αναδόχου του έργου.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τον Δήμαρχο Σητείας, αλλά και προς την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου για τις ενέργειες που έχουν γίνει προκειμένου να φτάνουμε στο σημείο της έναρξης του σημαντικού αυτού έργου.

Ο Δήμαρχος Σητείας αναφέρθηκε στην άριστη συνεργασία δήμου και εκκλησίας η οποία φέρνει στο σημείο της υλοποίησης ένα σημαντικό έργο για την πόλη που θα αλλάξει ριζικά την αισθητική αλλά και τη λειτουργικότητα του σημείου.

Ο Διευθυντής της Τεχνικής Υπηρεσίας κ Νίκος Τσουκνάκης σημείωσε ότι αμέσως μετά τις χαράξεις τις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσουν οι εργασίες στο χώρο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων