03/06/2020 03/06/2020 Aπό την Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020 θα επαναλειτουργήσει η Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Ι. Μητροπόλεως «Άγιος Ανδρέας ο Κρήτης» της Ιεράς Μητροπόλεως Ιεραπύντης και Σητείας. Για την ασφάλεια των διδασκομένων και των διδασκόντων της Σχολής η διδασκαλία θα είναι ατομική και θα τηρούνται όλα τα προβλεπόμενα μέτρων υγιεινής, σύμφωνα με τις σχετικές οδηγίες του Υπουργείου...
03 Ιουνίου, 2020 - 17:27
Τελευταία ενημέρωση: 03/06/2020 - 17:32

Ξεκινούν τα μαθήματα Βυζαντινής Μουσικής σε Ιεράπετρα και Σητεία

Διαδώστε:
Ξεκινούν τα μαθήματα Βυζαντινής Μουσικής σε Ιεράπετρα και Σητεία

Aπό την Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020 θα επαναλειτουργήσει η Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Ι. Μητροπόλεως «Άγιος Ανδρέας ο Κρήτης» της Ιεράς Μητροπόλεως Ιεραπύντης και Σητείας. Για την ασφάλεια των διδασκομένων και των διδασκόντων της Σχολής η διδασκαλία θα είναι ατομική και θα τηρούνται όλα τα προβλεπόμενα μέτρων υγιεινής, σύμφωνα με τις σχετικές οδηγίες του Υπουργείου Πολιτισμού και τις συστάσεις της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων COVID-19 του Υπουργείου Υγείας.

Οι σπουδαστές όλων των ηλικιών και όλων των τμημάτων, σε Ιεράπετρα και Σητεία, καλούνται να έλθουν σε επαφή με τον διδάσκοντα Καθηγητή τους, προκειμένου να ενημερωθούν για την ακριβή ώρα διδασκαλίας των μαθημάτων τους, κατά τους μήνες Ιούνιο και Ιούλιο.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων