03/01/2020 03/01/2020 Μέσα σε μια ζεστή και εορταστική ατμόσφαιρα και με τις ευλογίες των δύο Σεβ. Μητροπολιτών του Νομού Λασιθίου, Πέτρας και Χερρονήσου κ. Γερασίμου και Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κυρίλλου, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή της Βασιλόπιτας της Αντιπεριφέρειας Λασιθίου το πρωί της Παρασκευής 3 Ιανουαρίου 2020 στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου. Τη Βασιλόπιτα ευλόγησε ο...
03 Ιανουαρίου, 2020 - 19:21
Τελευταία ενημέρωση: 03/01/2020 - 19:11

Με τις ευλογίες των δύο Σεβ. Μητροπολιτών του Νομού Λασιθίου

Διαδώστε:
Με τις ευλογίες των δύο Σεβ. Μητροπολιτών του Νομού Λασιθίου

Μέσα σε μια ζεστή και εορταστική ατμόσφαιρα και με τις ευλογίες των δύο Σεβ. Μητροπολιτών του Νομού Λασιθίου, Πέτρας και Χερρονήσου κ. Γερασίμου και Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κυρίλλου, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή της Βασιλόπιτας της Αντιπεριφέρειας Λασιθίου το πρωί της Παρασκευής 3 Ιανουαρίου 2020 στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου.

Τη Βασιλόπιτα ευλόγησε ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος, κατόπιν ευγενικής παραχωρήσεως του οικείου Ποιμενάρχου Σεβ. Μητροπολίτου Πέτρας και Χερρονήσου κ. Γερασίμου.

Παρέστησαν ο Περιφερειάρχης Κρήτης κ. Σταύρος Αρναουτάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ιωάννης Γουλιδάκης, ο Βουλευτής Λασιθίου κ. Εμμαν. Θραψανιώτης, οι Δήμαρχοι Αγίου Νικολάου κ. Αντ. Ζερβός, Σητείας κ. Γεώργ. Ζερβάκης, ο Αντιδήμαρχοι κ. Τζιράκης και κ. Χρ. Χατζημαρκάκη ως εκπρόσωποι των Δημάρχων Οροπεδίου και Ιεράπετρας αντίστοιχα, ο Ανώτερος Διοικητής της Φρουράς του Νομού Λασιθίου και Διοικητής της 11ης Μ.Σ.Ε.Π. Ζήρου Αντισμήναρχος κ. Μάριος Σφενδουράκης, ο Αστυνομικός Διευθυντής Λασιθίου κ. Εμμαν. Παπαδάκης, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αγίου Νικολάου κ. Μιχ. Βασιλάκης, εκπρόσωποι των τοπικών Αρχών και Φορέων, και οι υπάλληλοι της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου.

Τόσο ο Σεβ. Μητροπολίτης κ. Κύριλλος όσο και ο Σεβ. Μητροπολίτης κ. Γεράσιμος απηύθυναν εγκάρδιες ευχές για το νέο έτος επισημαίνοντας αμφότεροι την ανάγκη ενότητας και συστράτευσης όλων των Αρχών του τόπου για το κοινό καλό του Λασιθίου. Επίσης χαιρετισμό και ευχές για το 2020 απηύθυναν ο Βουλευτής, οι Δήμαρχοι και ο Περιφερειάρχης Κρήτης κ. Στ. Αρναουτάκης, ο οποίος αναφέρθηκε εκτενώς στα έργα που αφορούν την Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τη διανομή της Βασιλόπιτας και κέρασμα για όλους τους παρευρισκομένους, καθώς και παραδοσιακά κάλαντα και τραγούδια της πρωτοχρονιάς από τη χορωδία, υπό τη διεύθυνση του κ. Γεωργίου Φουλεδάκη.

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων