15/03/2022 15/03/2022 Το νέο ανακαινισμένο Γηροκομείο επισκέφτηκαν ο Δήμαρχος Ιεράπετρας Θεοδόσης Καλαντζάκης μαζί με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας, κ. Κύριλλο, τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη, τον Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου Ιωάννη Γουλιδάκη, τους Αντιδημάρχους Χρύσα Χατζημαρκάκη, Μαρία Ρουμελιωτάκη και Κωνσταντίνο Αστροπεκάκη και τον Πρώην Πρόεδρο του Συλλόγου Φίλων Τρίτης Ηλικίας, Γεώργιο Αγγελάκη. Μαζί περιηγήθηκαν στους χώρους του...
15 Μαρτίου, 2022 - 19:10
Τελευταία ενημέρωση: 15/03/2022 - 19:19

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας με τον Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας στο ανακαινισμένο Γηροκομείο

Διαδώστε:
Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας με τον Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας στο ανακαινισμένο Γηροκομείο

Το νέο ανακαινισμένο Γηροκομείο επισκέφτηκαν ο Δήμαρχος Ιεράπετρας Θεοδόσης Καλαντζάκης μαζί με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας, κ. Κύριλλο, τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη, τον Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου Ιωάννη Γουλιδάκη, τους Αντιδημάρχους Χρύσα Χατζημαρκάκη, Μαρία Ρουμελιωτάκη και Κωνσταντίνο Αστροπεκάκη και τον Πρώην Πρόεδρο του Συλλόγου Φίλων Τρίτης Ηλικίας, Γεώργιο Αγγελάκη. Μαζί περιηγήθηκαν στους χώρους του κτιρίου και ενημερώθηκαν, βλέποντας, ταυτόχρονα, τις  εργασίες που έχουν γίνει μέχρι στιγμής στο χώρο. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, όπως είχε υποσχεθεί ο Περιφερειάρχης Κρήτης, εξήγγειλε χρηματοδότηση ύψους 260.000€ και για τον εξοπλισμό του γηροκομείου.

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας: «Ως Δημοτική Αρχή, από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε, είχαμε ως στόχο τη μετατροπή του υπάρχοντος ξενώνα φιλοξενίας που αντιμετώπιζε πληθώρα προβλημάτων σε ένα σύγχρονο γηροκομείο. Καταφέραμε, συντάσσοντας τις απαραίτητες μελέτες και με τη στήριξη και τη χρηματοδότηση της Περιφέρειας, να δημιουργήσουμε ένα σύγχρονο κτίριο, σύμφωνα με όλες τις προδιαγραφές, που θα παρέχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στα άτομα της τρίτης ηλικίας που θα φιλοξενούνται, επιτρέποντας τους να διαβιούν με αξιοπρέπεια.

Στόχος μας είναι, ύστερα και από την αποδοχή της χρηματοδότησης από τον Δήμο Ιεράπετρας, να ξεκινήσει άμεσα η διαδικασία που προβλέπεται από τον νόμο, να προχωρήσουμε στην προμήθεια του εξοπλισμού και μετά και από την πραγματοποίηση εργασιών στον περιβάλλοντα χώρο, το γηροκομείο να λειτουργήσει όσο το δυνατόν συντομότερα.

Ευχαριστώ τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη, κ. Κύριλλο και τον Περιφερειάρχη, κ. Σταύρο Αρναουτάκη, για τη συνεργασία, τον πρώην Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών, κ. Μανώλη Λουτσέτη, τον νυν Αντιδήμαρχο, κ. Γεώργιο Ασπραδάκη, όλες τις Υπηρεσίες του Δήμου Ιεράπετρας και τον πρώην Πρόεδρο του Συλλόγου Φίλων Τρίτης Ηλικίας, κ. Γεώργιο Αγγελάκη, για την κοινή προσπάθεια που καταβάλλουμε, για να αποκτήσει επιτέλους η Ιεράπετρα για πρώτη φορά ένα σύγχρονο Γηροκομείο».

Πληροφορίες και φωτογραφία από: www.cretalive.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων