04/12/2019 04/12/2019 Την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2019, ο Γενικός Διευθυντής της αλυσίδας των ξενοδοχειακών μονάδων «Robinson Club» στις χώρες Ελλάδα, Ιταλία και Τουρκία και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Στέλλα Πολάρις A.E. κ. Μιχάλης Πεδιαδιτάκης επισκέφτηκε τον Σεβ. Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλο. Ο κ. Πεδιαδιτάκης παρουσίασε στον Σεβασμιώτατο κ. Κύριλλο τους στόχους της αλυσίδας Robinson, που...
04 Δεκεμβρίου, 2019 - 22:55
Τελευταία ενημέρωση: 04/12/2019 - 21:42

Ο Γεν. Διευθυντής των Ξενοδοχείων «Robinson Club» στον Μητροπολίτη Ιεραπύτνης

Διαδώστε:
Ο Γεν. Διευθυντής των Ξενοδοχείων «Robinson Club» στον Μητροπολίτη Ιεραπύτνης

Την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2019, ο Γενικός Διευθυντής της αλυσίδας των ξενοδοχειακών μονάδων «Robinson Club» στις χώρες Ελλάδα, Ιταλία και Τουρκία και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Στέλλα Πολάρις A.E. κ. Μιχάλης Πεδιαδιτάκης επισκέφτηκε τον Σεβ. Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλο.

Ο κ. Πεδιαδιτάκης παρουσίασε στον Σεβασμιώτατο κ. Κύριλλο τους στόχους της αλυσίδας Robinson, που ετοιμάζει με γοργούς ρυθμούς τη νέα μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα στην περιοχή Κουτσουνάρι της Ιεράπετρας και η λειτουργία της προγραμματίζεται να ξεκινήσει το επόμενο έτος, με μεγάλα οικονομικά οφέλη για την περιοχή, αφού θα φέρει και ειδικό brant name, στο οποίο για πρώτη φορά αναφέρεται η Ιεράπετρα «Robinson Club Ierapetra».

 

 

Επίσης, συζήτησαν για την ανάπτυξη των εναλλακτικών μορφών τουρισμού, όπως του θρησκευτικού, του πολιστιστικού, του φυσιολατρικού, του περιπατητικού και του οικοτουρισμού, αλλά και τη διασύνδεση του πρωτογενούς τομέα με το τουριστικό προϊόν.

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος συνεχάρη τον κ. Πεδιαδιτάκη για την επιλογή να επενδύσει μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες στην παγκόσμια τουριστική αγορά στην όμορφη Ιεράπετρα, και τον διαβεβαίωσε ότι η Τοπική Εκκλησία στηρίζει πάντοτε τέτοιου είδους προσπάθειες που συμβάλλουν καθοριστικά στην ανάπτυξη του τόπου μας και στην καταπολέμηση της ανεργίας.

Τέλος, εξήρε την πρόθεση για προβολή και ανάδειξη των πολλών και σημαντικών προορισμών διαφόρων μορφών τουρισμού στην ευρύτερη περιοχή της Ιεράπετρας και της Σητείας και ευχήθηκε στον κ. Πεδιαδιτάκη καλή επιτυχία στην ολοκλήρωση των εργασιών της νέας ξενοδοχειακής μονάδας και στην λειτουργία του.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων