09/03/2023 09/03/2023 Με σεπτή εντολή του Οικουμενικού ημών Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου, ο Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος, που παρεπιδημεί στην Κωνσταντινούπολη ως Μέλος της Αγίας και Ιεράς Συνόδου για την εορτή της Ορθοδοξίας και για τις Συνοδικές εργασίες, χοροστάτησε κατά την τάξη από το Παραθρόνιο στον Πάνστεπτο Πατριαρχικό Ναό του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Γεωργίου στο Φανάρι, κατά...
09 Μαρτίου, 2023 - 11:05
Τελευταία ενημέρωση: 09/03/2023 - 10:27

Ο Ιεραπύτνης Κύριλλος χοροστάτησε στην Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στο Φανάρι

Διαδώστε:
Ο Ιεραπύτνης Κύριλλος χοροστάτησε στην Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στο Φανάρι

Με σεπτή εντολή του Οικουμενικού ημών Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου, ο Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος, που παρεπιδημεί στην Κωνσταντινούπολη ως Μέλος της Αγίας και Ιεράς Συνόδου για την εορτή της Ορθοδοξίας και για τις Συνοδικές εργασίες, χοροστάτησε κατά την τάξη από το Παραθρόνιο στον Πάνστεπτο Πατριαρχικό Ναό του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Γεωργίου στο Φανάρι, κατά την Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία της Τετάρτης της Β´ Εβδομάδος των Νηστειών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων