10/08/2021 10/08/2021 Την Δευτέρα το εσπέρας, ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος χοροστάτησε κατά την Ακολουθία του Μικρού Παρακλητικού Κανόνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο στην πάλαι ποτε διαλάμψασα Ιερά Μονή Παναγίας Παπλινού Ενορίας Βαϊνιάς Ιεράπετρας. Μετά την ευλόγηση των προσφερόμενων άρτων μίλησε επίκαιρα στους ευλαβείς προσκυνητές που κατέκλεισαν το ιστορικό και άλλοτε παλαιό γυναικείο Μοναστήρι για...
10 Αυγούστου, 2021 - 22:30
Τελευταία ενημέρωση: 10/08/2021 - 21:56

Ο Μικρός Παρακλητικός Κανόνας στην Παναγία Παπλινού

Διαδώστε:
Ο Μικρός Παρακλητικός Κανόνας στην Παναγία Παπλινού

Την Δευτέρα το εσπέρας, ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος χοροστάτησε κατά την Ακολουθία του Μικρού Παρακλητικού Κανόνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο στην πάλαι ποτε διαλάμψασα Ιερά Μονή Παναγίας Παπλινού Ενορίας Βαϊνιάς Ιεράπετρας.

Μετά την ευλόγηση των προσφερόμενων άρτων μίλησε επίκαιρα στους ευλαβείς προσκυνητές που κατέκλεισαν το ιστορικό και άλλοτε παλαιό γυναικείο Μοναστήρι για να προσευχηθούν. «Η Παναγία μας είναι η γέφυρα που μας μετάγει στον ουρανό. Είναι η κλίμακα που μας ανεβάζει στους ουρανούς. Είναι η ελπίδα, η καταφυγή και η απαντοχή όλων μας. Ας παραμείνουμε ενωμένοι στο ιερό πρόσωπό της και κάτω από την ιερά σκέπη και προστασία της», κατέληξε ο Σεβασμιώτατος.

Εκκλησιάστηκαν αρκετοί πιστοί από την ευρύτερη περιοχή της Ιεράπτρας, μεταξύ των οποίων ο Αντιδήμαρχος Ιεράπετρας κ. Κωστής Αστροπεκάκης.

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων