28/02/2023 01/03/2023 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος ευλόγησε τη Βασιλόπιτα του Σκοπευτικού Ομίλου Αγίου Νικολάου (ΣΚΟΑΝ) στις προσωρινές εγκαταστάσεις του κοντά στην Ιεράπετρα το μεσημέρι του Σαββάτου 25 Φεβρουαρίου 2023. Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τον Πρόεδρο κ. Φάνη Σηφάκη, για την πρόσκληση και ευχήθηκε σε όλους χρόνια πολλά με υγεία και πολλές διακρίσεις στους παγκρήτιους...
28 Φεβρουαρίου, 2023 - 21:51
Τελευταία ενημέρωση: 01/03/2023 - 0:56

Ο Μητροπολίτης Ιεραπύτνης ευλόγησε τη βασιλόπιτα του Σκοπευτικού Ομίλου Αγίου Νικολάου

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Ιεραπύτνης ευλόγησε τη βασιλόπιτα του Σκοπευτικού Ομίλου Αγίου Νικολάου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος ευλόγησε τη Βασιλόπιτα του Σκοπευτικού Ομίλου Αγίου Νικολάου (ΣΚΟΑΝ) στις προσωρινές εγκαταστάσεις του κοντά στην Ιεράπετρα το μεσημέρι του Σαββάτου 25 Φεβρουαρίου 2023.

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τον Πρόεδρο κ. Φάνη Σηφάκη, για την πρόσκληση και ευχήθηκε σε όλους χρόνια πολλά με υγεία και πολλές διακρίσεις στους παγκρήτιους και πανελλήνιους αγώνες στα μέλη του Συλλόγου.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Φάνης Σηφάκης ευχαρίστησε θερμά τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Κύριλλο για την παρουσία του, την ευλόγηση της Βασιλόπιτας και τις πατρικές ευχές του στα Μέλη του Συλλόγου, και ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά.

Την εκδήλωση χαιρέτισαν ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννης Πλακιωτάκης, ο οποίος αναφέρθηκε και στην πρόσφατη ευεργετική νομοθετική ρύθμιση για τους αθλητικούς συλλόγους από το Ελληνικό Κοινοβούλιο, αλλά και ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής Λασιθίου κ. Μιχαήλ Τσιριλάκης.

Στην τελετή της κοπής της Βασιλόπιτας έλαβαν μέρος ο Πρωτοσύγκελλος Αρχιμ. Αμβρόσιος Σκαρβέλης και ο Διάκονος Θεμιστοκλής Μπεϊνάς.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων