29/04/2023 29/04/2023 Ο Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος, συμπαραστατούμενος από τον Πρωτοσύγκελλο Αρχιμ. Αμβρόσιο Σκαρβέλη και Ιερείς της Σητείας, τέλεσε χθες τον Αγιασμό των εγκαινίων του νέου Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες του Δήμου Σητείας «ΔΗΜΗΤΡΑ», σε νέες υπερσύγχρονες διαμορφωμένες εγκαταστάσεις στον χώρο του πρώην ΚΕΓΕ Σητείας. Ο Σεβασμιώτατος συνεχάρη τον Δήμαρχο Σητείας κ....
29 Απριλίου, 2023 - 9:00
Τελευταία ενημέρωση: 29/04/2023 - 9:04

Ο Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και ο Γιάννης Πλακιωτάκης στον Αγιασμό των εγκαινίων του νέου Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης ΑμΕΑ

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και ο Γιάννης Πλακιωτάκης στον Αγιασμό των εγκαινίων του νέου Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης ΑμΕΑ

Ο Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος, συμπαραστατούμενος από τον Πρωτοσύγκελλο Αρχιμ. Αμβρόσιο Σκαρβέλη και Ιερείς της Σητείας, τέλεσε χθες τον Αγιασμό των εγκαινίων του νέου Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες του Δήμου Σητείας «ΔΗΜΗΤΡΑ», σε νέες υπερσύγχρονες διαμορφωμένες εγκαταστάσεις στον χώρο του πρώην ΚΕΓΕ Σητείας.

Ο Σεβασμιώτατος συνεχάρη τον Δήμαρχο Σητείας κ. Γιώργο Ζερβάκη και την Αρμόδια Αντιδήμαρχο κ. Ελένη Πλατανάκη για την υλοποίηση αυτής της σύγχρονης κοινωνικής δομής, που τόσο έχει ανάγκη η Σητεία, και ευχήθηκε εγκάρδια να αποτελέσει «Συγκυρηναίο» στην άρση του βαρύ σταυρού των συνανθρώπων μας με ειδικά προσόντα και των συγγενών τους που τους συμπαρίστανται.

Χαιρέτησαν ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννης Πλακιωτάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου κ. Γιάννης Ανδρουλάκης, ο Δήμαρχος Σητείας κ. Γιώργος Ζερβάκης, ο Πρόεδρος του ΔΟΚΑΣ κ. Κώστας Λυμπερίου και η Αντιδήμαρχος κ. Ελένη Πλατανάκη, η οποία και ευχαρίστησε όσους διαχρονικά συνετέλεσαν και βοήθησαν στην ίδρυση και λειτουργία της Δομής.

Επίσης, παρέστησαν ο Διοικητής του Α.Τ. Σητείας κ. Εμμανουήλ Βουτυράκης, εκπροσώποι των Αρχών και Φορέων της Σητείας, εργαζόμενοι και ωφελούμενοι της Δομής, συγγενείς τους και αρκετός κόσμος.

   

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων